Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Yürek İster Susmak

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
"Susmak" iyidir çoğu zaman lafını koyamamak değil sabır edip "Susmak"
konuşmaktan iyidir ''Susmak''
yalnlızlık gibi ağlamak gibi düşünmek gibi insanı yenileyen şeylerdir
bazen kavuşmaktır sevdiğine bazende uzaklaşmaktır "Susmak"
bir geri adımsa bin adım olur sabırla işlenen "Susmak"
korkaklık gibi görünebilir ..
ama kimsenin yapamayacağı kadar yürek ister "Susmak"...​
 

jeuseit

Paylaşımcı Üye
Katılım
24 Şub 2014
Mesajlar
679
Tepkime puanı
0
Puanları
0
susma susdukça sıra sana gelir:)
 

06Orbey

New member
Katılım
28 Ocak 2013
Mesajlar
749
Tepkime puanı
3
Puanları
0

Konuşup, nezaketle, anlayış ve hoşgörüyle sorunları öğrenmek ve bir uzlaşma yolu bulmak yerine, susmak niyedir.Kadınlar neden hep bu silahı kullanırlar anlamak mümkün değil.Erkekleri delirtmenin en etkili ve en tehlikeli yolu olduğu içinmidir acaba?. Ataların dediği gibi sükut ikrardan gelir bence. Boşuna dememişlerdir."Hayvanlar koklaşarak, insanlar konuşarak anlaşırlar."
Susmak seninle konuşacak bişeyim yok benim demektir. Sana değer vermiyorum demektir. Söyleyeceklerin benim için hiçbir anlam ifade etmiyor demektir.Bunları dediğiniz birinden sizi anlamasını, özlemesini ,size dönmesini, sizin için belli fedakarlıkları yapmasını nasıl beklersiniz ki? Şu aralar bende susuyorum. Çünkü insanları söyleceklerime değmez buluyorum. Sözlerime, nefesime, duygularıma değmez buluyorum.Ama sözlerimi söylemek istediklerimin, beni duyabilmelerini deli gibi arzu ediyorum. Keşke insanlar arasında konuşulacak seyler bitmemiş olsa.Konuşulacak şeyler bitmişse zaten konuşmanında bir anlamı ve önemi kalmamıştır.

Susuyorsunuz.Devam edin lütfen...
 
Üst