Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Mevsim geçişleri birçok insanı fazlası ile etkiler. Hele ki çalışan bir kişi iseniz sabah kalkıp, giyinmek, işe gitmek ve çalışma ortamındaki stresten dolayı birde mevsim yorgunluğu eklendiği zaman adeta bütün enerjinizin kaybolduğunu düşünürsünüz. Bundan dolayı da birçok hastalığa da davetiye çıkarabilirsiniz. Fakat sonbahar yorgunluğuna engel olmak aslında sizin elinizde. Sonbahar yorgunluğu ile başa çıkmak istiyorsanız sizlere için hazırladığımız önerileri uygulayabilirsiniz.

Uykusuzluğa Dur Demek
Aslında yorgunluğun birçok nedeni olsa da herhangi bir hasatlığın yol açtığı yorgunluk yoksa en önemli nedeni uykusuzluktur. Uykunuzun yeterli ve kaliteli olmasına dikkat ediniz. Aksi halde uykusuzlukla beraber yorgunlukta sizin enerjinizi fazlası ile etkileyecektir.

Alkol ve sigara vücudun direncini azalttığı için yorgunluğa neden olabileceği gibi kolayca sonbahar hastalıklarına yakalanmanıza neden olmaktadır. Bundan dolayı alkol ve sigarayı bırakmak en doğrusudur. Bu konuda uzman yardımı almanızı öneririz.

[h=3]Beslenmeye Dikkat[/h]Beslenmede her zaman sağlıklı ve organik gıdalar tercih ediniz. Yorgunluğu önlemek için yumurta, kırmızı et, C vitamini açısından zengin sebze ve meyveler, almaya dikkat ediniz. Mutlaka her öğünü zamanında yemelisiniz. Fast food tarzı ve yağlı gıdalardan kaçının. Akşam da yatmadan en az 5-6 saat önce yemek yemeyi bitirmiş olmalısınız. Bununla beraber ceviz, fındık, badem, kuru kayısı, kuru üzüm gibi faydalı ürünleri ara öğünlerde tüketin deriz.
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Dikkate almam gereken bir yazı olmuş.. Emeğine sağlık canom..
 
Üst