Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Vatandaşa Kurban Bayramı müjdesi!

YuSuF

Paylaşımcı Üye
Katılım
15 Eyl 2014
Mesajlar
227
Tepkime puanı
17
Puanları
18
Hükümet sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada vatandaşa müjde verdi.

Arınç, Kurban Bayramı süresince köprü ve otoyolların 8 Ekim Çarşamba sabahı saat 08:00'a kadar ücretsiz olacağını ifade etti.

VATANDAŞA BAYRAM MÜJDESİ

Arınç, "Bir de her bayram öncesi rutin olarak belirttiğimiz gibi vatandaşlarımıza müjdemiz olacak. Köprü ve otoyol geçişleriyle ilgili. Bir de cuma günü yarım gün yapılarak bayram tatilinin uzatıldığını hatırlatalım tekrar. Bayram sabahı geçerli olmak üzere de otoyollardaki ve köprülerdeki bütün geçişler ücretsiz olacaktır. Önümüzdeki perşembeyi cumaya bağlayan geceden başlayarak Çarşamba sabahı bitmek üzere ücretsiz olacak. Vatandaşlarımızın bilgisine." dedi.

İSTANBUL'DA ULAŞIM YÜZDE 50 İNDİRİMLİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de İstanbul'da bayram boyunca ulaşım ücretlerinin yüzde 50 indirimli olacağını ayrıca İSPARK’a ait 500 noktadaki yol üstü otoparklar bayramın ilk iki günü olan 4-5 Ekim'de ücretsiz hizmet vereceğini açıklamıştı.

Kaynak: Ajanslar
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    63.5 KB · Görüntüleme: 1

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Sanki istanbul'da insan kaliyor bayramlarda.. ha ha ha ha olanda atsin kendini dışarı boş sokaklarda yürüsü.. arabayı boşverin..:DD
 

~~kuzeyin_rüzgari~~

Paylaşımcı Üye
Katılım
15 Nis 2014
Mesajlar
869
Tepkime puanı
4
Puanları
0
:):):):)Kadir topbaş bile durmaz bayramda istanbulda kalsa kalsa biz garibanlar gibileri kalır onlarda işi biliyorlar yapsalarya senede bir ay toplu taşıma bedava halka hizmet hakka hizmet diyorlarya her ilde olmalı Köprüyüalan ağzı der ama gitti paracıklarım diyede düşüne düğşüne afedersiniz kabız olur :):)
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
:) Allah razı olsun devletimizden nede çok düşünüyor fakir fukarayı desenizee yaşadık istanbul artık ucuzlar şehri fakirin şehri oldu 4 gün yol ücretsiz büyük bir fayda sağlarr artık.
yer içer vitamin alır insanlar sokakta kalanlarda ısınırr üşümez çok iyi yapmışlar saolsunlar varolsun
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
yA NE yAPSA BU DEVLET YARANAMIYO.. bİLEMEDİ hERŞEY BEDAVA OLACAKTI..:dd
 
Üst