Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Toca Cars APK Full 1.0.1 Android Oyun

|Ukyo|

Game Master
Katılım
29 Eyl 2013
Mesajlar
382
Tepkime puanı
1
Puanları
0


Toca Cars APK Full 1.0.1 Android Oyun

Gereksinim: Android 4.0.3 ve üzeri

Kemerlerinizi bağlayın arkadaşlar! Şimdi Toca Cars zamanı!Toca Cars'da içinizden ne geliyorsa yapabilirsiniz. Bu yollarda kural yok. Dev dondurma toplarının arasında yolculuk edin, uçarak göle atlayın veya evlerden, trafik lambalarından ve posta kutularından devasa bir yığın yaparak içinden geçin. Hazır mısınız, BAŞLAYIN!

Toca Cars dünyası %100 geri dönüşümlü kartondan yapılmıştır, peşinize düşebilecek minik köpek de dahil! Gölde hız yapmak, bir ağaca toslamak, dur işaretini bir kez daha devirmek mi istiyorsunuz? Hiç sorun değil! Geri yükleme tuşuna basın ve tekrar yapın!

Editör modunu seçtiğinizde, kendi bariyerlerinizi, yarışlarınızı, ağaçlarınızı, hayvanlarınızı ve evlerinizi düzenleyebilirsiniz. İster küçük, ister büyük bariyerler kurun, isterseniz göle rampa yerleştirin, hatta sürprizi bir robotla tamamlayın...

Toca Cars, yolları takip etmeyi bırakıp canınızın istediğini yapmaya başladığınız yerdir! Toca Cars, 3-9 yaş aralığındaki çocuklar için uygundur. Öyleyse daha ne bekliyorsunuz? Motorlarınızı çalıştırma vakti geldi!

ÖZELLİKLER
İki korkusuz sürücü
İster yolda kalın, ister yoldan çıkın. Hiç fark etmez
Kendi dünyanızı istediğiniz gibi düzenleyin
Crash'n'Restore - devrilen şeyler hakkında endişelenmeyin, Geri Yükleme Düğmesi sorunu çözecektir.
Kural ya da stres yok - istediğiniz gibi oynayın!
Çocuklar için kullanışlı arayüz


GooglePlay:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN



İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
 
Üst