Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Sevginin büyüsü

06Orbey

New member
Katılım
28 Ocak 2013
Mesajlar
749
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Şimdi yaşamayı seviyorum. Çünkü içimde sen varsın ....

Bir şey var sende, bulamıyorum. Beni nasıl bu hale getirdin anlamıyorum. Yüzümde bir gülücük içimde sonsuz enerji güne keyifle başlayıp keyifle bitiriyorum. Aşka küskün yüreğimde kelebekler uçuşuyor.Neredeyse yaz bitecek, ben sanki baharı daha yeni yaşamaya başlıyorum.
Bir şey var sende, adını koyamıyorum.Nereye baksam seni görüyorum, kiminle konuşsam sen oluyorsun. Sen olunca başka hiç bir şey umurumda olmuyor. Senin adını heceliyorum.Yanımdasın-değilsin fark etmiyor. Her anımda seni yaşıyorum.
Bir şey var sende, nedir bilmiyorum.Seninleyken bile seni özlüyorum. Yollarım hep sana çıkıyor, ben sana yürüyorum. Gök kubbenin en hoş sedası olup sadece senin adını haykırmak, sadece sana duyduğum hayranlığı anlatmak istiyorum.
Bir şey var sende, bir türlü anlayamıyorum. Uçsuz bucaksız masmavi deryasın sanki, ben ise senin kıyılarına vuruyorum. Maviyi bir tek sana yakıştırıyorum. Sen mavi oluyorsun, ben sana bakıyorken kendimi kaybediyorum.Sessizlik dağılıyor sesin kulaklarımdan yüreğime akıyor. Bütün şarkıları sana armağan ediyorum.
Bir şey var sende, dilimin ucunda söyleyemiyorum. Yalnız gecelerime inat şimdi karanlığımı milyonlarca yıldızla aydınlatıyorum. Her yıldız sensin, gecemin yıldızı, sevdamın yıldızı ömrümün yıldızısın. Yoksan kaldırıyorum başımı gökyüzüne senden milyonlarcasını görüyorum. Her gece yıldızlarla sevişiyorum.
Bir şey var sende, soramıyorum. Seni kimse bilmesin, kimse görmesin istiyorum. Bana kal, benim ol diye dualar ediyorum. Yalancı aşkları, tükenmiş sevdaları kendi tarihimin sayfasına gömüp, yeni bir defter açıyorum. Bir tek seni yazıyorum. Yaz yaz bitmez öykülerin kahramanı oluyorsun...
Bir şey var sende, tanımlıyamasam da, işte ben o şeyi arıyorum.Seni nefes nefes gecelere, deli sevişmelere, sevdayla uyanan sabahlara, bitimsiz günlere davet ediyorum. Gel seninle aşkında, sevdanın da en koyusunu yaşayalım. Bir kalbi keşfetmenin mutluluğuna yeniden varalım.
Bir tende erimek neymiş öğrenelim...Seni sevdiğimi anlatmaya çalışırken ne kadar çaresiz olduğumu görüyorum. Her sözcükten sonra yeniden düşünüyorum. Seni yeterince anlatabildim mi diye. Ne desem de sevdamı anlatsam diye düşünüyorum. Bu güne kadar söylenmiş en güzel sevda sözcükleri bile sana olan sevdamı ifade edemeyecek diye korkuyorum.
Dünyanın bütün dilleri ile ''Seni Seviyorum'' desem yetmeyecek biliyorum.
Sen sözcükleri ölümsüz kılansın. Senin adını anmak bile tarif edilmez bir sevinç yayıyor içime.
Şimdi yaşamayı seviyorum. Çünkü içimde sen varsın ....
Söylemeyen dilim ol, suskunluğumu boz.
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Çünkü içimde sen varsın ....
Söylemeyen dilim ol, suskunluğumu boz.
 
Üst