Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Saygıdeğer Birisi Olmak İçin Altın Kurallar

Saydek

New member
Katılım
22 Tem 2015
Mesajlar
127
Tepkime puanı
1
Puanları
0
1-) Bilgisayar başındayım istediğimi yapabilirim diye düşünmeyin. İnsanlara saygılı olun. En azından gerçek hayatta olabildiğiniz kadar.

2-) İnsanlarla polemiğe girmeyin. Tartışmayın demiyoruz tabi ki tartışacaksınız fakat karşı tarafa hakaret ve rencide edici, küçük düşürücü kelimeler kullanmadan. Tartışma kavgaya dönüştüğü anda yöneticilere başvurun.

3-) Küfür etmeyin. Küfür edenleri uyarın. Forum hariç istediğiniz yerde istediğiniz kadar küfür edebilirsiniz. Ama burası ortak kullanılan bir alan. Gerek yaşı ufak genç kardeşlerimiz, gerek bayan üyelerimiz, gerekse yaşı büyük abilerimiz, ablalarımızın olduğunu unutmayalım.

4-) İnsanların fikirlerine her ne olursa olsun saygı duyun. Size karşı yapılan eleştirilere kulak asın.

5-) Türkçemizi düzgün kullanın. Noktalama işaretlerine dikkat edin. Anlaşılan cümleler kurun.

6-) Boş paylaşım yapmayın.

7-) Açılan başlıklara boş mesajlar atmayın.Atılan boş mesajlar sadece mesaj sayınızı yükseltir kalitenizi belli etmez.
Teşekkür ederim, Eline sağlık vb. kopyala-yapıştır yöntemi ile her başlık altına yazı atmayın. Sitemizde o tarz yazılar yasak olup sizi saygın bir üye etmez. Sadece mesaj sayısı kasmaya yönelik bir üye algısı bıraktırır.

:cool: Mesaj yazacağımız her konuyu tamamen okumalısınız. Konun ağırlığına göre mesaj yazın. Her konuya smiley koymak zorunda değilsiniz. Unutmayalım ki bize komik gelen bir konu başkasını üzebilir ; o yüzden konuyu tam kavrayıp ona göre paylaşımda bulunun.

9-) Unutmayalım ki forumun en saygı değer kullanıcıları insanlara en çok yardım eden en güzel paylaşımları yapan kişilerdir. Bu tip kişileri kendinize örnek alın.

10-) İnsanları yaşlarına, rep gücüne, mesaj sayısına, üyelik tarihine ve cinsiyetlerine göre muamele yapmayın.

11-) Forumda belli bir seviyeye ulaştığınızı düşünüp diğer insanları küçük düşürmeye çalışmayın. O kişi ne kadar da acemi olsa sizde o yollardan mutlaka geçtiniz.

12-) Forum içerisinde yönetime yardımcı olmak her üyenin görevidir. Unutmayın onlarda sizin gibi insan ve gözlerinden kaçan bir şeyler mutlaka vardır.

13-) Forumun yürümesi için konulan kurallara uyun. Bu tip etik kuralları aklınızdan hiç bir zaman çıkarmayın. Bu kurallar forumdaki her kuraldan önce gelir.
 
Üst