Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
BU sabah yayınlanan bir habere göre, TÜKİYE'ye müjde haberini bomba gibi düşüren adı gizli gazetesindeki habere göre, artık hiç bir şeye zam yok. Köprülerden geçiş, ücreti yok. Ekmek bedava dağıtılacak halka. İşsizler iş aramak zorunda kalmayacak işsizlik maaşı BİNLİRA, olacak. Taşeron çalışanlarının maaşı 2 binliraya yükseltilecek. Evi olmayanlara bedava ev verilecek. banka borçları olanların borçları sıfırlanacak. Arabası olmayanlara bedava istedikleri marka araba hediye edilcek. Bekarlar artık evlenebilecek. Çocuk isteyenler marketlerden ve eczanelerden reçetesiz çocuk alabilecek. Gaz,Tüp, bebekler tercihe kalmış. Dünyada savaş cinayet kötülük tamamen kaldırılacak. Kimse kimseye muhtaç olmayacak, BARIŞ,dostluk,sevgi, resmen ilan edilecek kardeşlik içinde bir yaşam olacak, herkes evlerini pembe hayallere boyayacak. Boyamayanlara KANUNEN BİR HAFTA Belediyede tek ayak üstünde bekletilecekler. Trafik canavarları hayalet avcıları tarafından hapsedilecekler. Tüm boş alanlar ağaçlık çiçeklik yeşillik olarak korunacak. EVET daha ne olsun ne istiyorsunuz Arkadaşlar bunada şükür öğle değilmi beterin beteri var demişler.
Sabah uyandığımda böle bir hayata gözümü açacağımı sanarak uyandım. Meğerse hepsi bir rüyaymış. ( BİR NİSAN) ŞAKASI ARKADAŞLAR. Ciddiye alıp işinizden gücünüzden olmayın helede patrona sakın kafa tutmayın :))​
 
Üst