Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Mora Terapi ile Alerji Tedavisi

melekçe

New member
Katılım
27 Mar 2013
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Mora Terapi ile Alerji Tedavisi
MORA tipi biorezonansın dünyadaki kullanımına baktığımızda bu tedavinin başından beri yani 35 yıldır alerji tedavileri ile anıldığını görüyoruz. Ülkemizdeki MORA-Terapi kullanımında bağımlılıkların ve kilo verme tedavilerinin daha ön planda görülmesinin sebebi ise MORA-Terapinin bu endikasyonlarda alerjilerden çok daha güçlü bir tedavi şansı sunduğunun keşfedilmesidir. Ancak bu durum MORA-Terapinin alerjiler konusunda da kullanılmakta olduğu gerçeğini değiştirmemektedir. Sonuçta bu tedavinin kendisini ilk önce alerjiler konusunda ispatladığını ve Dünya’daki yaygın kullanımın alerjiler olduğunu hatırlamak gerekir.
Klasik tıpta alerji çoğu zaman tedavi edilemez bir durumdur. Var olan tedavi yöntemleri ya ilaçlarla alerjik durumu baskı altına almak ya da yıllar süren aşı tedavileriyle alerjinin şiddetini azaltmak yönündedir. MORA-Terapi’yi ortaya çıkaran tamamlayıcı tıp kültürü ise alerjiyi bir sonuç olarak görür ve alerjiyi tedavi etmekten çok alerjiye neden olan asıl sebebi bulup onu ortadan kaldırmaya yönelir. MORA-Terapi kültüründe alerji vücudun üzerindeki toksik yükün artması ve sistemin bu yükü kaldıramaması ve reaktif hâle geçmesi olarak algılanır. Bu bakış açısından baktığımızda bazen alerjen madde üzerinden yapılan frekans silmesi yeterli olsa da çoğunlukla vücudun toksik yükünü azaltmak için elimizdeki her türlü tedavinin MORA-Terapiye eklenmesi zorunludur. Yani vücuttaki ağır metal yükünün azaltılması için ağır metaller üzerinden yapılan frekans silmeleri ve detoks tedavileri, gıdaların yarattığı frekans kirliliğini gidermek için gıdalar üzerinden yapılan MORA-Terapi frekans silmeleri, elektromanyetik kirliliğin yarattığı etkileri azaltacak şekilde yapılan MORA-Terapi seansları ya da vücudun genel hâlini desteklemek için yapılacak seanslar ve diğer destekleyici tedaviler birlikte kullanılır.
MORA-Terapi ile yapılan alerji tedavilerini sadece “alerjen maddenin frekansını silmek” şeklinde algılamak yanıltıcıdır. MORA-Terapi vücudun işleyişini düzenleyecek şekilde farklı farklı şekillerde kullanılabilir ve burada hekimin tecrübesi belirleyicidir. Alerjilerin MORA-Terapi ile tedavisi konusunda deneyim sahibi ve bahsedilen tamamlayıcı tıp kültürüne hâkim bir hekim MORA-Terapiyi kullanarak alerjiler konusunda çok başarılı tedaviler yapabilir.
Alerjiler konusunda MORA-Terapinin başarısı semptomların hafiflemesinden ve ilaç kullanımının azalmasından alerjinin tam ve kalıcı olarak kalkmasına kadar değişebilen bir etki skalasında değişir. Alerjinin altında yatan sebepler farklı faklıdır. MORA-Terapi kültürü alerjinin kendisi ile değil alerjiyi yaratan asıl sebebin tedavi edilmesiyle çok daha ilgilidir. Bu durumda tedavinin sonucu alerjinin altında yatan asıl sebebin ne olduğuyla direk bağlantılıdır. Genel bir söylemle; çocukluk çağındaki alerjilerde MORA-Terapi çok daha etkilidir ancak vücuttaki toksik yükün artmasına sekonder gelişen geç yaş alerjilerinde MORA-Terapinin vücudu temizleyecek ve destekleyecek Ozon benzeri diğer tedavilerle birleştirilmesi tedavi etkinliğini belirgin olarak arttırır.
MORA-Terapi alerjilerin hafiflemesini ve ilaç kullanımının azalmasını sağlayabilir ya da alerjinin kalıcı olarak ve tam olarak kalkmasını başarabilir. Tedavinin sonucu açısından asıl belirleyici, alerjinin altında yatan asıl sebebin tanınması ve MORA-Terapinin bu asıl sebebe yönelik olarak kullanılmasıdır.
Dr. Ersal S. Işık Aile Hekimliği Uzmanı
NEOSANTE Neu.MORA
Bahariye Cad. 77/5 Kadıköy İstanbul Tel: (0216) 450 60 20
 
Üst