Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

MonsterCrafter 1.2 Full Android Oyun (Hileli)

|Ukyo|

Game Master
Katılım
29 Eyl 2013
Mesajlar
382
Tepkime puanı
1
Puanları
0


MonsterCrafter 1.2 Full Android Oyun | APK | Para Elmas Hileli | Boyut: 47MB

Gereksinim: Android 2.3 ve üzeri

MonsterCrafter, oyun içerisinde oyuncular kendileri için bir canavar yaratarak, zaman içerisinde canavarlarını eğitecekler ve diğer canavarlar ile yapacakları savaşlara hazırlayacaklar. Kulağa kolay gibi gelse de, oynaması oldukça eğlenceli bir Android oyunu.

Oyunun grafikleri Minecraft ile neredeyse tamamen aynı ve MonsterCrafter'da oyunculara sınırsız bir eğlence sunuyor. İstediğiniz tüm herşeyi yapabileceğiniz oyunda, tek ihtiyacınız hayal etmek. Hayal ettikten sonra hemen oyun içerisinde düşündüğünüz canavarları gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Canavarınızı oluşturduktan sonra onu diğer canavarlar ile yapacağı savaşlar için eğitmelisiniz. Ve son olarak diğer canavarlar ile savaşlarınızda, kendi canavarınızın ne kadar güçlü olduğunu rakiplerinize gösterebilirsiniz.

Diğer oyuncuların oluşturduğu canavarlar ile aynı dünyada bulunacağınız oyunda, savaşmak için 5 saniye gibi kısa bir sürede rakip bulabiliyorsunuz. Hızlı maç sistemi sayesinde oyuncular bir sonraki maç için hiçbir zaman beklemiyorlar.

Oyun içerisinde diğer oyuncular ile birlikler kurmakta mümkün. 10 oyuncuya kadar oluşturabileceğiniz takımlar ile kendi birliklerinizi kurabilirsiniz.




GooglePlay:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN


TURBOBiT
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

UPLOADED
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

RAPiDGATOR
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
 
Üst