Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

MayisFM 25-31 Mayıs 2015 Haftalık Burç Yorumu

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
MayisFM 25-31 Mayıs 2015 Haftalık Burç Yorumu Mayis Ayı Burç Yorumunuz

Koç Burcu : Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Patronlarınızla olan iletişiminize özen gösterin.İş alanlarındaki enerjinizin ve emek vererek yaptığınız pek çok çalışmanın karşılığını alabileceksiniz. Kendinizi biraz rahat bırakın, istediğiniz herşeyin ayağınıza çok hızla geldiğine şahit olabilirsiniz.Çarşamba gününden sonra sosyal ortamlarınız aktif olacak, arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz. Özellikle iş konularında destek almak, duygusal yanınızla davranmak ve tutkulu taraflarınızı öne çıkarmak bu iki gün etkili olacak.Bu haftasonu özel hayatınızda konuşmalarınız size ilham verebilir. Sevdiğinizle keyfi yüksek bir haftasonu sizi bekliyor olacak. İş hayatınızda iç güdüleriniz sizi doğru yönlendirecek.Merkür bu haftada gerilmeside devam ediyor fevri çıkışlara dikkat edin..

Boğa Burcu : Seyahatler, yabancı ortaklı işler üzerine düşme, eğitim alanlarınızı tamamlama, hukuksal işlerinize enerjinizi yönlendirme gibi etkiler altında olacaksınız. Ticaret ve medyayla uğraşanlar mücadelelerini ortaya koyacaklar.Merkür hala retro hareketine devam ediyor. Adım attığınız her işte iki kere düşünmelisiniz..Perşembe günü, yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşımlarınıza önem vereceksiniz.
Maddi konularda kafanızı çözüme yönelik çalıştırmalı ve aşırıya kaçan harcamalardan kaçınmalısınız. İşiniz varsa göz önünde olmak, toplumsal sorumluluklarınıza göre hareket etmek esas olabilir. İşiniz olmasa bile evinizde durmak istemeyecek, çeşitli aktiviteler içinde yer alacaksınız. Bu cumartesi, aile hayatınız için yapılması gerekenler sizi keyifli kılabilir. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi iş bağlantılarınız için kullanabilirsiniz. Haziran ayında en çok ilişkilerinizi deneyimleyecek ve konuşacaksınız.

İkizler Burcu : Banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Tehlikeli her tür aktiviteden, uzak durmalı ve çok acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.Kendinizi huzurlu ve rahat hissedeceğiniz bir hafta içindesiniz. Maddi konularda her zamankinden daha fazla cömert davranıyorsunuz. Para harcamayı seveceksiniz.Cuma günü, dış ortamlarda, hizmete yönelik işlerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. İş arkadaşlarınız hayatınızı değiştirecek önemli adımlar atabilirler ve size bir çok konuda destek olabilirler. Bu hafta sonu, aşk hayatınızda keyfinize diyecek olmayacak. Akrabalarınız. torunlarınız veya kardeşlerinizle keyif dolu zamanlar sizi bekliyor olacak. Bu ay çalışmalarınız giderek hızlanabilir.

Yengeç Burcu : Bu dönem vaktinizi ve enerjinizi karşı taraf için harcamayı tercih edeceksiniz. Kendi hayatınızı ilgilendirecek meseleler biraz geri planda kalacak. Sevdiğiniz insanla bu süreç içinde sürtüşmelerden kaçının.Bu hafta, çok önemli işlere girişmektense, kendi kişisel isteklerinizin peşinden gitmeyi tercih edebilirsiniz. Dışa dönük özellikleriniz devrede olacak. Biraz daha esnek olmayı denemelisiniz. Cuma günü, özel hayatınızda duygularınız yoğun çalışacak. Hafta sonu ortaklaşa elde edilen gelir alanlarınız ve banka, hesap, öedeme işlemleri vaktinizin çoğunu alabilir.Bu cumartesi bazı konuşmalarınız ve fikirleriniz ailenizin parasal durumunu yukarıya taşıyabilir. Bir emlak alım, satımıyla ilgilenebilirsiniz. Bu ay aşk hayatınıza odaklanacaksınız.Merkür hala gerilmeye devam ediyor ikili ilişkilerinzde baskıcı davranmamaya özen gösterin..

Aslan Burcu : Çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı, egzersizleri, enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir.Geçmişe takılı kalmadan, eskiye dair huzursuzlukları gündeminize taşımadan tamamlamanız gerekenlerin peşine düşmelisiniz. Önemli görüşmelerinizi başka bir haftaya bırakın.Merkür 12 Haziran'da düzeliyor. İşlerinizi bu tarihe göre ayarlayabilirsiniz.Cuma günü, duygusal anlamda özel hayatınıza vakit ayırmanız gerekecek.Yoğun geçen, hızlı birkaç günün ardından artık sevdiğiniz ve önemsediğiniz insanlara vakit ayıracaksınız.İletişime dayalı işleriniz için bu cumartesi çok güzel etkiler alıyor olacaksınız. Duyacaklarınız, yakın çevrenizle oluşturacağınız planlar, hayat yolunda sizi çok mutlu edecek. Bu şansı iyi değerlendirmelisiniz

Başak Burcu : Aşk hayatınızda, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz.Yakın arkadaş gruplarıyla yapılan programlara katılabilirsiniz. Dahil olduğunuz organizasyonlarda rahat davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Her zamankinden daha şanslı olacaksınız.İş ortamlarınız ve hizmet etmeniz gereken alanlarınız aktif olacak. İşlerinizin somut karşılığını alacağınız bir hafta olabilir. Cuma günü sabah saatlerinde yakın çevrenizle eğlenceli işler içinde bulunacaksınız.Bu cumartesi beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel iyiliklerle parasal konularda şanslı olacaksınız. Düşündüklerinizin gerçekleştiğini görmek sizi çok mutlu edebilir.

Terazi Burcu : Bu hafta itibarıyla aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Aile büyüklerinizle veya kendi yuvanızda sürtüşmelerden ve mücadelelerden kaçının. Evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.Göz önünde olacağınız ortamlarda iyi bir iletişime sahip olacaksınız. İş alanlarınızda güzel ve şanslı haberler alabilirsiniz. Parasal anlaşmalar devrede olabilir.Biraz eğlenmeye ve hayatı değişik yanlarından algılamaya ihtiyacınız var. Anne teraziler, vakitlerinin çoğunu çocuklarına ayırmak isteyebilir, bekar terazilerse flörtöz birkaç gün içinde kendilerini bulabilirler. Bu cumartesi, arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz hayat planlarınızda sizi ve düşüncelerinizi destekleyecek ve onlardan göreceğiniz güzelliklerle yeniliklere adım atmaya hazırlanacaksınız.

Akrep Burcu : Bu dönem iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadele edeceksiniz. Yine satış, reklam, pazarlama, iletişim alanlarınız için çalışmalarınız hızlanabilir.Bireysel faaliyetlere zaman ayırmak isteyebileceğiniz bir hafta içindesiniz. Maddi konularda, daha fazla neler yapabileceğiniz düşüncesi ağır basabilir. Bazı şeyleri aceleye getirmemeye çalışın.Perşembe günü,yaşadıklarınızı ve gördüklerinizi yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşacaksınız. Öğleden sonraysa evinizde veya ailenizle birlikte vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz.Haziran ayı her tür konuda sizi destekliyor. Bu cumartesi, kafanızın içinde oluştruduğunuz planları iş hayatınıza aktarabilirsiniz. Kariyeriniz için oldukça şanslı bir dönem olacak.

Yay Burcu : Bu hafta, Mars sizin para evinizde hareket etmeye başlayacak. Paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz olabilir. Mars harcatmayı sevdiğinden harcamalarınızda artabilir.Bir süredir ertelediğiniz ve sizin halletmenizi bekleyen bir takim para işlemleri gündeminizde yer alabilir. Olumlu haberler, yüzünüzü güldürecek. Partnerinizin hayatında da gelişmeler sevindirici.Maddi konularda tutkularınızla ve başkalarına yardım etmek adına harekete geçebilirsiniz. Bu yardımlarınız ruhunuzdaki fırtınaları dizginleyebilir. Hafta sonu, akrabalarınız veya kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Bu cumartesi, arkadaşlarınızla yapacağınız bazı fikir konuşmaları, eğitim veya yabancılarla yapılacak işleriniz bakımından size yeni fırsatlar sunabilir. Şansınız gruplardan gelecek, tek başınıza hareket etmeyin.

Oğlak Burcu : Birkaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakmaya başlıyor. Bir çok konuda etkili sonuçlar almanız mümkün.Yakın çevrenizdeki kişilere ve sosyal ortamlarınıza güzel enerjiler yaydığınızı göreceksiniz. Arkadaşınızla birbirinize destek olmanız ve yaşadığınız sıkıntıları birbirinizle paylaşmanız önem kazanacak.Bu hafta, hayatınızdaki insanı önemseyecek ama bir o kadar da kafanıza göre davranacaksınız. Parasal konular ve sahip olduklarınız sizin için önem kazanmaya başlıyor. Alışveriş yapabilirsiniz.Haziran ayında sosyalliğiniz yüksek olacak. Ayrıca Pazar günü, fikirleriniz destek görecek, özellikle işinizde ortaya sergileyeceğiniz bazı konuşmalar ve fikirler size para kazandırabilir.

Kova Burcu : Bu dönem hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kişisel alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız.Profesyonel hayattaki iş trafiğinizde, bazı işlerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Karşınıza çıkan büyük ve güzel iş projeleri sizi hayata daha da bağlayabilir.Bu hafta, kendinizi göstereceğiniz alanlarda işbirlikleri ön planda olacak. Bilinmeyen bir taraftan yardım aldığınızı düşünebilirsiniz. Oldukça rahatlatıcı ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz, şartlar sizin lehinizde.Bu cumartesi, partnerinizle yapacağınız bir seyahat, eğitim fırsatı ya da yabancı ortamlardaki planlarınız size hayatı keyifli algılatabilir. Haziran ayında çok göz önünde olacak, çalışacaksınız.

Balık Burcu : Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz.Özel yaşamınızda, sevdiğiniz insanla yapacağınız bir seyahat hazırlığı ya da bir yerlere gitme isteğiniz yoğun olabilir. Partnerinizle paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi diğer insanlardan saklayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizi çok sevdiğiniz farkedebilirsiniz, bu da size keyif verebilir.Bu hafta sonu biraz dinlenmek ve geri planda durmak isteyebilirsiniz. Eğer çalışıyorsanız yaptığınız işte güzel şanslarınız olacak, paranızın artması, güzel desteklerin oluşması sizi çok mutlu edebilir.
 
Üst