Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

MAYIS Ayının YENGEÇ burç yorumu

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Duygusal ve sezgisel bir burç olan Yengeç burçları için zorlanabilecekleri bir ay olabilir. 9 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay ve Güneş tutulması gerçekleşiyor. Yaşamınızla ilgili farkında olmadığınız ama sizin için önem arz edebilecek bazı detayları fark edebilirsiniz. Ayrıca bugün Mars ve Merkür Boğa burcunda olacak. Sizi ve yakın çevrenizi ilgilendirebilecek radikal değişimler söz konusu olabilir. Satürn’ün Yeni Ay ve Güneş’e karşı bir açıda olması da duygularınızı biraz bastırmanız gerektiğini vurguluyor.

20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. Uranüs Plüton ile kare açı yapıyor. İkizler burcundaki gezegen hareketleri, haber akışının hızlanabileceğini belirtiyor. Daha sorgulayan bir yapıda olabilirsiniz.

25 Mayıs’ta Yay burcunda tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Bugün bünyeniz günlük hayatınızın koşturmacasından çok daha fazla etkilenebilir. Kendinize ayırabileceğiniz saatleriniz olmalı ve bu zamanlarda zihninizi dinlendirmeye çalışmalısınız. Ayrıca Neptün nedeniyle de hem sevineceğiniz, hem de endişelenebileceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sahip olduğunuz doğruları biraz daha sorgulayabilirsiniz.

Mayıs ayının gündemi: Yaşamınızda güvendiğiniz insanlara sorgulayan bir tavırla yaklaşırsanız, sahip olduklarınızı da kaybedebilirsiniz.

Aşk tılsımı: Yapmanız gerekenlerle aşka zaman ayırmak karşı karşıya gelince, aşkı tercih edersiniz.

Ve seks: Güvenle örülmüş bir ilişki sizi her zaman isteklendirecektir.
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
• Yengeç:Kimsenin hayatına öylesine girmez bir "yengeç". Kimine ceza, kimine bela, kimine imtihan, kimine aşk, kimine ise armağan olarak girer
 
Üst