Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

MAYIS Ayının koç burç yorumu

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Enerji dolu ve hareketli Koç burcunu yoğun bir ay bekliyor diyebiliriz. 9 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay ve Güneş tutulması gerçekleşiyor. Yeni Ay’la birlikte yeni başlangıçlarınız ve yeni kararlarınız olacaktır.

9 Mayıs’ta Mars ve Merkür de Boğa burcunda olacak. Yaşamınızda yeni bir sayfa açılıyor diyebiliriz. Gidişatından pek memnun olmadığınız bazı durumlarla ilgili kesin sonuçlara ulaşmak isteyebilirsiniz. Her konuda yenilik arayışınız olacaktır.

9 Mayıs’ta Satürn, Yeni Ay ve Güneş’e karşı duruyor ve size gerçekçi olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Eğer bu dönemde karar almak istediğiniz konular varsa, duygularınızla değil, mantığınızla yola çıkmanızı öneririz.

20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. Uranüs Plüton ile kare açı yapıyor. İkizler burcundaki gezegenler görüşmeler, haberler ve müzakereleri beraberinde getiriyor. Yoğun bir dönem sizi bekliyor diyebiliriz.

20 Mayıs’ta Merkür Uranüs ile 60 derecelik açı yapıyor. Fikirler elmas gibi parıldayacak. Ne kadar üretken olabildiğinize siz bile şaşırabilirsiniz. Çözüm aramaya devam edin ve kafanıza takılan her detayın üzerine gidin.

25 Mayıs’ta Yay burcunda tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Zor bir gezegen Neptün nedeniyle hem olumlu, hem de olumsuz gelişmeler beraberinde gelebilir. Çabucak edinilen bilgiler yanıltıcı olabilir. Öğrendiklerinizi sorgulamanız gereken bir dönem… Gerçeklere ulaşmak zorlaşabilir. Sonuçta kazanan siz olabilirsiniz fakat zihninizin açık olmasını öneriyoruz, yavaş yavaş ilerleyin.

Mayıs ayının gündemi: Aktif bir kişiliğe sahip olduğunuz için zaman kavramını kaybettiğiniz oluyor, sevdiklerinize vakit ayırın…

Aşk tılsımı: Aşkta kusurlu olabileceğinizi kabul edip, anlayışlı olmaya çalışın, kazanan siz olursunuz.

Ve seks: Aşk, uyumu yaşamınızın vazgeçilmez bir parçası...
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
•KOÇ: Sevmediği insanlara bile kötü gününde destek olacak kadar büyük bir yürek taşır "koç".
 
Üst