Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

MAYIS Ayının İKİZLER burç yorumu

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Değişikliklere ve heyecana her zaman hazır olabilen İkizler burcu için bu ay tam da istedikleri gibi koşturmacalı geçebilir. 9 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay ve Güneş tutulması var. Geriye dönüşü olmayan yeni bir döneme girebileceğinizi vurgulayalım. Ayrıca Mars ve Merkür de Boğa burcunda olacak. Baştan aşağı yenilenebilirsiniz.

20 Mayıs’ta Güneş burcunuza geçiyor. Her detayla ilgili hedefiniz, merak duygusuna erişmek olacaktır. Dünyanın şaşırtıcı ve sürprizlerle dolu olduğunu anlayabileceğinizi sağlayacak gelişmeler meydana gelebilir. Karmaşa kimi zaman size iyi bile gelecektir.

Ayrıca 20 Mayıs'ta Uranüs Plüton ile kare açı yapıyor. Burcunuzdan geçiş yapan gezegenler görüşmelerinizi ve beklediğiniz haberlerle ilgili gelişmeleri ön plana taşıyacaktır.

25 Mayıs’ta Yay burcunda tam Ay tutulması olacak. Bugün kendinizi her zamankinden biraz daha fazla yorgun hissedebilirsiniz. Neptün’ün varlığı ile gerçeklere bakış açınız değişebilir. Karlı çıkan taraf olmak istiyorsanız, zihninizin daha açık olmasına dikkat edin.

Mayıs ayının gündemi: Her zamankinden biraz daha hızlı hareket etmeniz gerekirse, sizin için önceliği olan konulara ilk sırayı verin ki zaman kaybetmeyin.

Aşk tılsımı: Karmaşık bir ay geçirebilme olasılığınızdan dolayı ihmal ettiğiniz sevgilinizin size karşı olan anlayışı azalabilir.

Ve seks: Heyecanınızı kaybetmeyin ki sadık kalabilin
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
•İKİZLER:Akıllı geçinenler "ikizler"le geçinemez çünkü "ikizler" diğerleri gibi yemez. Bir bakışta anlar karşısındakinin nasıl biri olduğunu.
 
Üst