Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

MAYIS Ayının BAŞAK burç yorumu

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Detaylara fazlasıyla önem veren Başak burçları için Mayıs ayı radikal bir ay… 9 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay ve Güneş tutulması var. Yeni Ay yeniliktir, başlangıçtır ve yeni bir aşk anlamına da gelebilir. Tutulma ise daha dikkatli bir gün geçirmeniz gerekebileceğini size hatırlatmalı. Olaylarla dolu bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınız da bu yoğunluktan etkilenebilir. Bugün Satürn, Yeni Ay ve Güneş’e karşı bir açıda olacak. Olayları değerlendirirken, mantığınızı baskın tutmaya çalışın.

20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçecek. Aşk hayatınızda değişiklik ve heyecan arayabilirsiniz. Rutinlikten kurtulmak için adım atmak isteyebilirsiniz. Ayrıca bugün Merkür Uranüs ile 60 derecelik açı yapıyor. Ürettiğiniz yeni fikirlerle çalışma hayatınızda gözleri üzerinize toplayabilirsiniz.

25 Mayıs’ta Yay burcunda tam Ay tutulması olacak. Özel hayatınızla ilgili ya da aile fertlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Yardımınızı talep edebilirler ve zaman ayırmanız gerekebilir.

26 Mayıs’ta Merkür Jüpiter ile birleşecek. Kariyer yaşantınızda seyahatler ön plana çıkabilir. Ayrıca ikili diyaloglarınız sayesinde iş alanında başarılara imza atabilirsiniz. Size tavsiyemiz, bugünü iyi bir şekilde değerlendirebilmenizdir. Güneş’in Neptün ile kare açı yapması da ayrıntılar için fazla zaman harcamanıza sebep olabilir. Sizin için önemsiz olsa da yakın çevrenizi ilgilendiren durumlarla ilgili ufak ayrıntılarla uğraşmak vakit alabilir. Bugünü güzelleştirmek sizin elinizde olacak diyebiliriz.

Mayıs ayının gündemi: Fikirlerinize değer veriliyor ve sizden yakın ilgi bekleniyorsa, işlerinizi de aksatmadan doğru zamanlama yapmaya çalışmalısınız.

Aşk tılsımı: Güzel bir başlangıç yapmaya hazır mısınız, bu kadar yoğunluğa ve sorumluluklarınıza rağmen?

Ve seks: Sizin için en önemlisi her zaman değerli ve büyülü kalabilmek…
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
•BAŞAK: Karşısındakinin yapacaklarından değil, çoğu zaman kendi yapacaklarından korktuğu için susar "başak".
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
canom izlenimlerin gerçekten çok güzel evet haklısın katılıyorum
 
Üst