Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Kirilmamiş gibi davranmak çok zor

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
 

06Orbey

New member
Katılım
28 Ocak 2013
Mesajlar
749
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Hepside çok güzel ve büyük sözler kardeşim.Keşke yapmak ta söylemek ve yazmak kodar kolay olabilseydi.Bunlar mümkün olabilseydi, bugün insanlık alemi bu halde olmaz, her insanda bir Mevlana bir Şeyh Edebali bir Can Yücel olabilirdi o zaman..Eemeğine sağlık. Umarım bunları okuyan herkeste benim gibi kendisine bir pay çıkarabilir.
 

06Orbey

New member
Katılım
28 Ocak 2013
Mesajlar
749
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Kardeşlik bence gönül bağıyla olur.Aynı anadan doğanlar olsa olsa karındaş olur. Tarih te ilk cinayet hazreti Adem'in iki çocuğu arasında işlenmiştir. Kimin hangi durumda yanında kalıp kalmayacağı, aradaki gerçekten varolmuş gerçekten kabullenilmiş gönül bağıyla olur. Bunun adına da sevgi denir. Sevenler ister sevgili gibi, ister kardeş yada dost gibi arkadaş gibi sevsinler, hiçbir şekilde sevdiklerininin saçının teline bile zarar vermeyecek şekilde severler. Yeri geldiğinde sevdikleri uğruna can vermekten de çekinmezler. Sevdiklerine ihanet etmez, onların düşmanlarına kucak açmazlar. Aksi davranışları gösterenler ise adı kardeşlik olan yada sevgi olan bir tiyatro oyunu oynamaktan öteye gidemezler. Öylesi bir kardeşimin yada dostumun olmasindansa aklı başında bir düşmanla yüzleşmeyi tercih ederim. Hiç değilse kardeşim beni arkamdan vurdu diye ömür boyu azap çekmem. Tabii bunlar sadece şahsi düşüncemdir. Gerçek sevgiye dayalı her türlü insani ilişki kutsaldır değerlidir. Herşey gibi bu duygularında sahtesi, (merdiven altı) olanı tehlikeli ve zararlıdır. Saygılar ....
 
Üst