Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Incoming! Goblins Attack TD APK v1.1.0 Modlu

|Ukyo|

Game Master
Katılım
29 Eyl 2013
Mesajlar
382
Tepkime puanı
1
Puanları
0

Incoming! Goblins Attack TD APK OBB DATA v1.1.0 Para Modlu Full Android Oyun

Incoming! Goblins Attack TD APK OBB DATA v1.1.0 Para Modlu | Boyut: 120,18 MB | Gereksinim: 2.3.3+

Incoming! Goblinler geliyor.
Size saldıracak olan canavar sürülerine karşı kendinizi savunun. En uygun kule kombinasyonlarını seçin ve savunmanızı kuvvetli büyüler ile destekleyin. Saymakla bitmeyen oyun seviyeleriyle farklı dünyalardaki maceralar sizi bekliyor. Komutayı alın ve dalga dalga gelen düşmanları yok edin!

Saymakla bitmeyen seviyeler ile oynaması ücretsiz!
Incoming! Goblins Attack TD, yeşil ormanlardan gece bataklıklarına ve buzul dağlardan patlayan volkanik alanlara, tamamen farklı dört dünyaya ayrılmış 160 çılgın seviyeyi sizler için hazır tutar. En güçlü büyülerinizle, sizi her türlü hileyi kullanarak mahfetmeye çalışan sinsi yaratıklarla yüzleşin. Kullanabileceğiniz farklı türdeki kuleler ile duruma en uygun stratejileri geliştirebileceksiniz. Savunmanın en önemli püf noktası kulelerinizi akıllıca geliştirmekten geçer.

Güçlü büyüler ve başarılar
Kuleler yeterli gelmezse daha da fazla kule kullanın - büyüleri de! Goblinler savunmanızdan sıyrılırsa bir veya bir başka ateştopu onları maksatlarından uzak tutacaktır. En sevdiğiniz büyüleri geliştirerek büyülerinizin güçlerini tüm düşmanlarınıza gösterin. Çeşitli zorluklar becerilerinizi öne çıkarabilmeyi ve günün formuna uyum sağlayabilmenizi mümkün kılacaktır. Sayısız miktardaki başarılar erişilmeyi ve paylaşılmayı bekliyor.

Sonu bitmek bilmeyen canavarlar
Krallığınızı koruyacak kahraman siz misiniz? Ejderhalarla, hortlaklarla,
goblinlerle ve diğer gizemli yaratıklarla yüzleşecek cesaret sizde var mı? Vampirlere, iskeletlere ve zombilere ne dersiniz? Veya alışıldık diğer canavarlardan; şeytanlar, golemler ve gargoyleler? Ayrıca büyücüler, kara şövalyeler ve kurt adamlar savaşın içine dalmayı, aynen buzul kurtları, barbarlar ve korkunç buz kraliçeleri gibi çok seviyorlar. Tüm bu yaratıklar oyundaki senaryolara mükemmel bir uyum sağlamakla kalmıyor aynı zamanda kara ve hava yoluyla saldırıyorlar.

Yüksek kaliteli ses ve muhteşem efektler
Bu kule savunma oyununda capcanlı ses efektleri harika bir müzik eşliğinde sizi büyülemeye geliyor! Ayrıca, hava koşullarına dair efektler sayesinde kendinizi iyice kaptıracaksınız. Üç boyutlu grafikler ile görüntüyü aksiyonun tam ortasına yaklaştırabilir veya uzaktan oyununuzu takip edebilirsiniz. Hepsi geliyor! Onları kovalayıp topraklarınızdan atmaya hazırlanın!


Ekran Görüntüleri:



GooglePlay:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN


Download
--Uploaded--
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

--Turbobit--
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

--Letitbit--
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Emeğine Sağlık Ukyo.. Teşkkürler bizlerle paylaştığın için...
 

|Ukyo|

Game Master
Katılım
29 Eyl 2013
Mesajlar
382
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Bişey değil Adminim :)
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
emeğine sağlık ukyo
 
Üst