Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Haftalık Koç Burcu - 09.12.2013

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48

Sevgili Koçlar, ilişkinizde daha net bir tutum izlemelisiniz. Sizi yoran ve sıkan bir hal varsa, bunu kendisiyle konuşarak belirlemeli ve kendi içinize atmamalısınız. Partnerinizin de sizden isteği şeyler olabilir. Ortak yolu bulabilmek için karşılıklı olarak konuşmanız iyi olacaktır.



Kariyer olaylarında bazı durgunluklar yaşayabilirsiniz. Ancak kendinize olan güveninizi yitirmemelisiniz. Bu ara düşündüğünüz destekleri göremeyebilirsiniz ama inancınızı yitirmeyin çünkü yakın bir tarihte her şey sizin istediğiniz biçimde olgunlaşacaktır. Siz sadece biraz daha sabredin.



İnternet, bilgisayar ve sosyal medya karşısında fazla zaman geçirmeniz mümkündür. Bu dönemde kendinizi işe zor adapte ettiğinizi fark edebilirsiniz. Biraz daha konsantre olmaya çalışın.
 
Üst