Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Galatasaray bombayı patlattı

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63

Galatasaray bombayı patlattı
Galatasaray transfer çalışmalarına erken başladı. İngiliz basını M.City'li Kolo Toure'nin vatandaşı Drogba ve Eboue ile aynı takımda oynamak için can attığını yazdı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Fildişili'yle temasta olan G.Saray yönetiminin, Toure'ye yaklaşık 3 milyon euro önerdiği ve anlaşmanın yakın olduğu belirtildi.


Milliler bugün yolcu
2014Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki 5. maçında 22 Mart Cuma günü deplasmanda Andorra ile karşılaşacak A Milli Takımımız bugün saat 11.00'de İspanya'ya gidecek. İlk antrenmanını yarın sabah Espanyol Kulübü'nün tesislerinde (Ciutat Esportiva) yapacak olan Milliler, Andorra ile cuma günü TSİ 20.15'te Estadi Comunal'de karşılaşacak. Milli takım kafilesi, Andorra maçı sonrası cumartesi sabahı Estadi Comunal'de yapacağı idmandan sonra akşam Barcelona'dan hareket edip İstanbul'a dönecek. Ay-yıldızlı ekip, gruptaki 6. maçında 26 Mart'ta Kadıköy'de Macaristan ile karşılaşacak.
 
Üst