Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTERESAN Restaurant lar

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Belçika'daki gökyüzü restoranı özel bir vinçle yerden 55 metre yüksekliğe kaldırılan masada yemek deneyimi imkanı sağlıyor.
Gökyüzüne kaldırılan masada her seferinde 22 kişi yemek yiyebiliyor. Konuklar manzarayı seyrederken, masanın orta kısmındaki bölümde şef aşçı, garson ve şovmenden oluşan bir ekip yer alıyor.

Dubai'deki Burj Halife gökdeleninin 122. katında, yerden 422 metre yükseklikte kapılarını açan bir restoran, dünyanın en yüksek restoranı ünvanını elde etti.


Emaar Hospitality'den yapılan açıklamada, 828 metre ile dünyanın en yüksek binası olan Burj Halife'de açılan restoranda, dünya mutfaklarından yemekler sunulacağı ve 210 kişiye kadar müşteri ağırlama kapasitesine sahip olduğu belirtildi.
New York'taki ‘Duvet' restoranda sandalyeler yerine loş ışıklar ve beyaz tüllerle süslenmiş koltuk şeklinde yataklar var.

Akşam yemeği saati gelince yatakların üzerine sarı renklerde parlak yastıklar konuyor.

Restoranı arkadaşlarıyla birlikte 10 günde inşa ettiklerini anlatan Hornecker, ana yemeklerin kişi başı 25 avro civarında olduğunu söylüyor.

'Bu restoranda insanların kendilerini rahat hissetmelerini istiyorum. Masa örtüsüne sos döküldüğünde kimsenin canı sıkılmamalı' diyen Hornecker, görüntüde dağınık ve pis olan lokantasının hijyen açısından bir eksiği olmadığını söylüyor .

'İlk bakışta pis görünüyor olabilir ama aslında sadece öyle görünüyor. Yiyecekleri büyük bir titizlik içinde hazırlıyoruz, hijyen konusunda aklınıza bir şey takılmasın' diyen Hornecker, restoranın duvarlarını yazılarla kaplamış, içinden geleni buralara yazıyor

Yemek yemek için olmasa bile birçok insan sırf atmosferi görmek için restorana iniyor.
Dubai'de bulunan dünyaca ünlü sualtı restoranı Al Mahara, bir restorandan çok daha ötesini vaad ediyor.

 
Üst