Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

CSR Racing 1.3.0 Full Android Oyun (Hileli)

|Ukyo|

Game Master
Katılım
29 Eyl 2013
Mesajlar
382
Tepkime puanı
1
Puanları
0


CSR Racing 1.3.0 Full Android Oyun | APK OBB SD DATA | Sınırsız Para Hileli | 219 MB

Gereksinim: Android 2.3.3 ve üzeri

Sınavların en zorlusunda hayallerinin arabasıyla yarış ve terk edilmiş şehir sokaklarında drag yaparak coş. CSR Racing nefes kesen, göz alıcı grafiklerle bağımlılık yapan bir oynanışı ve çok oyunculu başa baş mücadelenin çarpıcılığını bir araya getirerek, yeni bir yarış deneyimi ortaya çıkarıyor.
Audi R8, BMW M3 veya Chevrolet Corvette aracını turbolar, nitro enjeksiyon ve aerodinamik ayarlamalarla güçlendirerek, gitgide zorlaşan rakipleri alt et. Sonra da hazır olduğunda, şehre hükmeden çetelere meydan oku.

DÜNYAYLA YARIŞ
3. Kademeye Ulaştın mı? O zaman şimdi Dünyayla Yarış için hazırlan! Eşsiz süper arabalar ve desenler kazan, akranlarından Saygı puanı topla ve güneşin altındaki sahil boyu drag hattında en iyilerin karşısına dikil. Şehrin hakkından gelmiş olabilirsin ama artık dünyayı dize getirme vakti!

GÖZ ALICI GRAFİKLER
Grafik netliğinde çığır açan CSR Racing, konsollarla Andrıoid cihazının arasındaki sınırları yerle bir ediyor. Nefes kesen ayrıntılar ve yeni nesil aydınlatma teknolojisi birleşerek piyasadaki bütün 1080p yarış oyunlarını dize getiriyor.

LİSANSLI ARABALAR
Aralarında Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Dodge, Ford, GM, Mercedes,Mini, McLaren, Pagani, ve Nissan'dan Audi R8, Ford GT, Chevrolet Camaro, McLaren MP4-12C, Nissan GT-R, BMW M3 modelleri ve birkaç da sürpriz yer aldığı lisanslı arabalar!
-- Artık aralarında SRT Viper, Mercedes SLS AMG ve daha niceleri de var!

MÜCADELELERİN EN ZORU
R8, GT-R'ye; Continental Supersports, SLR McLaren'a karşı. Arabana karşı onların arabaları. Dümdüz bir pist. Her şey güç, beceri ve taktiğe bağlı. Doğru devirleri tuttur ve gerisini turboya bırak. Ama nitroyu yanlış zamanda açarsan, kızarırsın ona göre.

ARABANI YÜKSELT
Arabanı sürüş tarzına uyacak şekilde yükseltmek için turbolar, farklı motorlar, elektronik kontrol birimleri ve daha nice seçenek arasından istediğini seç. Ama unutma: iki araba asla denk olmaz - sakın dört çeker arabaya gücünün altında ezilecek cılız lastikler takma.

ARABANI ÖZELLEŞTİR
Özel yapım plakalar, özel yapım boyalar ve orijinal özel yapım desenlerle kendini ifade et.

ŞEHRE HÜKMET
Yalnız değilsin. Şehre hükmeden çetelerin gözü üstünde ve yakında en güçlü sürücülerinin karşısına çıkacaksın. Patronlarını yendiğin an o bölgeyi ele geçirdin demektir. Şimdilik iyi gidiyorsun - ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir...
Android 2.3 (Gingerbread) ve üzeri işletim sistemi gerektirir.
En güncel içeriğe ve özelliklere erişmek için, oyunu oynarken cihazınızın İnternet'e bağlı olduğundan ve profilinizin yedeklenmiş olduğundan emin olun.
LÜTFEN DİKKAT! CSR Racing ücretsiz bir oyundur, fakat gerçek para ile satın alınabilecek unsurlar içerir.
İzniniz olmadan yapılabilecek satın alımları önlemek için, Google Play ayarlar menüsünden "PIN Ayarla veya Değiştir" öğesini seçin, bir PIN oluşturun ve ardından "Satın Alma için PIN Kullan" seçeneğini etkinleştirin. Bu adımdan sonra, her satın alma işlemi öncesinde PIN kodunuzu girmeniz gerekecektir. Lütfen bu seçeneğin yalnızca Android OS 3.x ve sonraki sürümleri için geçerli olduğunu aklınızda bulundurun.
CSR Racing, NaturalMotion Games tarafından üretilmiştir



GooglePlay:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN



İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
 
Üst