Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Cansız Saçlar İçin Doğal Bakım

Şehrazat

New member
Katılım
5 Eyl 2013
Mesajlar
281
Tepkime puanı
5
Puanları
0

Yıpranmış ve çok mat görünen cansız saçları olan hanımlar saçlarınızı canlandıracak çözüm yolları için bence bu sayfa size yetecek. Kötü görünen saçlarınız için maske tarifleri yanında yapmanız yapmamanız gerekenleri de sizlere anlatmaya çalışacağız.



Aşağıda verdiğimiz maskeyi haftada 2 kere uygulamalısınız arkadaşlar.
Malzemeler
3 damla mersin yağı
1 damla çam terebentin esansı
1 damla biberiye yağı
3 damla portakal yağı
3 damla papatya yağı
Hazırlanışı ve Uygulanışı
Bitkisel yağları cam bir kâsede karıştırın. Saç diplerine ve uçlarına masaj yaparak yedirin. Saçınızı streç filmle sarın. 1 saat boyunca bekleyin. Sürenin sonunda banyoya girin. Saçınızı hiç ıslatmadan direkt şampuanlayın. Saçınızı durulayın. Tekrar şampuanlayın ve iyice durulayın.

Başka bir bakım maskesi daha anlatılmış buyrun arkadaşlar
Cansız saçlarınızı canlardırmak için 5 damla limon suyunu bir yumurta ile iyice çırptıktan sonra elde ettiğiniz karışımı saçlarınıza uygulayıp yedirin. Başınıza bir bone takıp iki saat kadar bekleyin. Daha sonra yumuşak formüllü bir şampuanla saçınızı yıkayın. Saçlarınız canlandığını ve dolgunlaştığını göreceksiniz.
 
Üst