Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Çakallarla Dans 2 Fragman

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Komedi tadında ki bu film gösterime girdiği (07 Aralık 2012) tarihten itibaren oldukça ses getiren bir yapım olarak sinema dünyasında yer aldı. Yapımcılığını ve yönetmenliğini; Murat Şeker’in üstlendiği filmin senaryosu ise; Ali Tanrıverdi’ye ait. Çakallarla dans filminin devamı olarak çekilen filmde bir önceki filmin konusu işlenmeye devam ediyor.

Bir önce ki çakallarla dans filminde yaptıkları çakallık ile dolandırdıkları para yüzünden başlarını fena bir şekilde derde sokan (Kayınço Gökhan, Del Piero Hikmet, Muhasebeci Servet ve Köfte Necmi) ve bu dertten de kurtulamayarak hapishanenin yolunu tutan suç çetesinin konu olduğu filmde bir önceki filmde yaşanan komik olaylar devam ediyor.

İşledikleri suç yüzünden hapishane de mutsuz günler yaşayan bu suç çetesi dışarı çıkabilmek, tekrar mahalleye dönebilmek ve tekrar futbol takımıyla birlikte olmak adına plan üstüne plan yapıyorlar. Ancak tüm girişimler sonuçsuz kalıyor tam bu sıra da ise, dışarı çıkabilmek için bir şans doğuyor. Bu haberle oldukça ilgilenen suç çetesi hemen araştırmaya başlıyorlar. Karşılarına çıkan bu şans ise; suçlular üzerinde yapılacak olan bir tıbbi deney için kobay olarak kullanılacak suçlulara ihtiyaç vardır.
Gökhan reyiz del piero hikmet içerde cok ama cok sıkıcı günler geçirmektedirler tabiki diger arkadaşları olan muhasebecileri servet ve köfte necmiyle beraber bu dörtlü daha öncelerden kötü bir işe bulaştıkları içindir ki içeriye atılmıslardır.Futbola olan baglılıkları , sevdikleri ve mahalelrnden cok uzaktalar ve bunun icindirki mutszdurlr.Bu dörtlü kahramanımız günlerden birgün cezaevine gelmekte olan ve insanların üzrlerinde yaptıkları bir nevi kobay testi ile ilgili birşeyler ögrenmeye calısmaktadırlar.Kobay olanlar acilen ve derhal tahliye olacaklardır.

Bunlarda tabi bu haberi aldıklarında çok sevineceklerdir.Kobaylıgı kabul etmis olan kahramanlarımız, suca karışmama üzerine kurulu bir nevi ilaç kullanırlar veya başlarlar.Bunlar dışarıda kimseye yamuk yapmayacaklarına ve çakallıkta yapmayacaklarını söz vermislerdir.Kahramanlarımızın unuttugu çok kötü bi durum vardırki o da çakallık yapmak degil o çakallarla dans etmekten geçiyordur.

Başları bu kez fena halde belaya girecektir. Bakalım birilerine cakallık yapıp suç işleyeceklermi hep birlikte izleyipte görecegiz degerli izleyicilerimiz. Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede full izle

Film yakın bir süre içerisinde sizlerle olacaktır. iyi seyirler.
 
Üst