Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Boğa haftalık burç yorumu - 09.12.2013

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Sevgili Boğalar,aklınızdaki ortaklık, evlilik veya iş arkadaşlığı konuları bu ahfta gündeme gelebilir ve çözümlemekten uzak durduğunuz konular, es geçtiğiniz olaylar artık karşınıza çıkabilir. Kendinizi biraz köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz ancak bu durumun yakında zamanda çözüleceğini bilmelisiniz.



İnsanlar sizi yakından tanıdığında, sizinle ilgili fikirleri değişiyor ancak dış görüntünüz ve imajınız biraz sert duruyor. Siz aslında sadece farklı birisiniz, kendi kurallarınızı koyuyorsunuz. Yeni tanıştığınız insanlar bunu anlamakta zorlanabilirler. Sağlık ve para konuları yine bu hafta da gündeminizde yer alıyor. Parasal gelişiminiz konusunda bir takım ilerlemeler yaşayabilirsiniz.



Tahsil edilecek olan paranız varsa, bu dönemde elinize geçebilir. Ancak sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Özel hayatınızda bazı önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Eğer ilişkinizde sizi zorlayan ve bir türlü yoluna girmeyen konular varsa, bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz.
 
Üst