Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bizim hikayemiz

züleyha

New member
Katılım
6 Nis 2013
Mesajlar
28
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Bizim hikayemzdi bu.hüzünlüydü,hiç üstüne güneş dogmamış,bir an bile umuda yeri olmamıştı.
ama en önemliside ikimzin hikayesiydi
sana olan sevgimi,sana dile getirdigim zaman.Büyük bir şaşkınlık duymuş şaka zannetmiştin.
belkide seni birinin sevmesine ihtimal bile vermiyordun o ana kadar.hoşuna gitmişti anlamıştım bunu.
öyle bir histiki yeniden dogmuştum ben.dünya yeni varolmuştu.bütün kötülükler yeryüzünden gökyüzüne uçmuştu.unutmuştum senden önceki hayatımı.bütün acılarım dinmiş,hayat yeniden başlamıştı.sevgiden aşktan öte bir şeydi bu.bana dair bir parça vardı sanki sende eksigimi tamamlamıştın.
dünyanın dünyamın yarısıydın.ben bunları hisseder yaşarken senin ne düşndügünden haberim bile yoktu ve umrumdada degildi açıkcası.
ve sen bir kez bile geri dönüp yüzüme bakmamıştın.hayırdı bu.ben seni seviyorum dedikce hep kaçtın.birkere bile anlamaya çalışmadın hak vermedin.nesi eksikti bu sevginin hep bunu sordum kendime.cevap açıktı ya çok sevmiştim,yada gereginden çok.kabullenmişti kalbim hayırını bile.
yapabilecegim hiç bir şey yoktu,önemsenmemeyi,küçümsenmeyi,sende yaşamıştım.ve ilk ve son defa beni kırmalarına sana izin vermiştim.sen kırardın,kızardın,sen istedigini derdin.bir tek senin karşında savunmadım ben kendimi.bunuda bir tek sen anlamadın.
ama yinede bu ikimizin hikayesiydi.senin için hiç başlamamış.ama benim için ebediyen ömrümün sonuna kdar süren hikayemizdi işte ikimizin.
[/CENTER]
 
Üst