Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Aylık Burç Yorumları / Yengeç

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Yengeç

(22 Haziran - 22 Temmuz)

Gezegeni:Ay
Grup:Su
Uğurlu Rengi:Beyaz, gümüş
Uğurlu Sayısı:2
Uğurlu Taş:Yakut, aytaşı
Uğurlu Gün:Pazartesi
EKİM AYINA BAKIŞ

5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, Ailevi ilişkilerde özellikle nazik, uyumlu ve dengeli bir şekilde hareket etmenin önemi büyük. Çocuklara ait meseleler, aşk hayatınızla ilgili konular, yaşamın tüm güzelliklerine sahip olmak arzusu bir hayli yoğun. Bazıları yeni bir eve taşınabilir, kimileri bir yuva kurabilir, dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Hatta bazı Yengeçler hamile kalabilirler. 7 Ekim tarihinde sosyal yardımlaşmalar, destek çalışmaları, insanları bir araya getiren cömert paylaşımlarda bulunabilirsiniz. 15 Ekim tarihinde hedef olarak belirlediğiniz işleri mutlaka yerine getirmek istersiniz. Hatta bazen bir hayli aceleci davranmanız mümkündür. Etrafınızda bulunan insanlara yardımcı olmaya çalışırsınız. Ancak içiniz pek rahat etmez. Daha fazla çalışmak ve başarılı olmak için koşuşturmak zorunda kalırsınız. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında, çocuk, hamilelik, aşk hayatınız, duygusal konularda derinlikli düşünme zamanıdır. Her şeyi sürekli kurcalayabilir, bir türlü tatmin olmazsınız. Hislerinizi açıklamaktan çekinirsiniz. Ancak bir hayli tutkulu olduğunuz için, hiçbir konuda kaybetmek istemezsiniz.

AŞK VE İLİŞKİLER
22 Eylül saat 23:44-23 Ekim saat 09:10 tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Güneş döneminde başta ailevi ilişkilerin ve maddi konuların önemi olduğu gibi, aşk hayatımız, iş, ilişki meselelerin de bu sene bir hayli önemli olduğunu belirtmek isterim. Astrolojik ifadesi gereği genel olarak bu geçişlerde uyum arzumuz, huzur bulmak, dengeleri yerli yerine oturmuş bir ortamda yaşamamızı sürdürmek, nefes almak isteriz. Problemlerimize çare olur diyerek susmak nasıl yanlışsa, ilişkileri çıkmaza sürüklemek, gerginliklere davetiye çıkarmak da bu etki altında sakıncalı olacaktır. Bu seneki geçişi yöneten Venüsün Akrep burcunda ilerleyişi nedeniyle tabii ki, kazancımız doğrultusunda istediklerimizi yapabilmek pek kolay olmuyor. İsteklerimiz bir hayli çok, ancak şartlarımız gereği bunları elde etmek bir hayli mücadele gerektiriyor. 28 Eylül tarihindeki görünüm, ev hayatı ve maddiyatla alakalı konular üzerindeki sorunlar üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Ancak bu sorunlara çareler arayacağız. Fakat şu var ki, bir an önce kendi içimizde huzuru bulmak ve bir temel üzerinde kendimizi yeniden oluşturmak isteyeceğiz. Aşka açığız ancak asıl mesele tutkulu bir aşk ve para. Bu iki olgu bizi bir hayli ateşlendireceğe benziyor.

Ekim ayındaki görünümlere şöyle bir baktığımızda 2 ve 3 Ekim tarihlerindeki etkiler gayet önem arzediyor. 2 Ekimde, özellikle ev içinde ve ilişkinizle ilgili konularda partnerinizin baskın tavırlarına karşılık sizin aradığınız huzuru bulamamanız bir hayli rahatsız edici olabilir. Genel olarak anlaşmazlıkları körükleyici olan bu tarihte üzerinizdeki baskılar nedeniyle dayanmakta, dengeli davranmakta, idare etmekte zorlanabilirsiniz. Bir taraf oldukça dediğim dedik, diğer taraf alttan almaktan yorulmuş bir şekilde olacağından, böyle bir günde size tavsiyem durumları iyice çıkmaza sokmamak, gerginlikten kaçınmaktır. Şu aranızdaki problemleri bilinçli bir şekilde ele almanız şart gözüküyor.
3 Ekim tarihinde iş hayatınızdan ailevi meselelere kadar olan konularda gelişim, değişim ve yenilenme anlamında bir hayli zorlanabiliriz. Bir yandan huzurlu bir yaşam arzulamak diğer taraftan dışarıdaki sorumluluklarla baş etmeye çalışmak kolay olmayabilir. Dikkatli olmakta yarar görüyorum.
 
Üst