Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Aylık Burç Yorumları / Yay

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Yay

(22 Kasım - 21 Aralık )

Gezegeni:Jüpiter
Grup:Ateş
Uğurlu Rengi:Mor
Uğurlu Sayısı:5
Uğurlu Taş:Turkuaz
Uğurlu Gün:Perşembe
EKİM AYINA BAKIŞ

5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşan Yeniay, kendiniz için yeni hedefler belirlemeniz, sosyal hayatınıza önem vermeniz, arkadaşlıklar kurmanız, hayatı olumlu yanlarıyla ele alabilmeniz ve ilişki meselelerinde denge ve uyumu sağlamanız adına yapılacak düzenlemelerin işaretçisidir. 7 Ekim sonrası Venüs burcunuzda ilerlemeye başladığında dış dünya ile hızlı bağlantılar kurabilirsiniz. Yenilikleri uygulamak, gönlünüzden geldiği gibi hareket etmek, değişik bir şeyler yapmak arzunuz yükselir. Tabii ki, bu tarihteki durumunuz çok önemli. Herkes kendini pek hoş mutlu ve keyifli hissetmeyebilir. Sözgelimi 15 Ekim sonrası kariyer hayatınızla ilgili konular sizi bir hayli düşündürebilir. Eğer huzursuz bir işte çalışıyorsanız bir an evvel sorununuza çare bulmak istersiniz. Özellikle 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında her meseleyi kafanıza takabilirsiniz. Memnuniyetsizlik, kolay etkilenme, her şeyin altında bir şeyler arama nedeniyle zorlanırsınız. İyi bir gözlemde bulunmaya, neler yapabileceğini bilinçli bir şekilde gözden geçirmeye ihtiyacınız var.

AŞK VE İLİŞKİLER

28 Ağustos saat 05:05-15 Ekim saat 14:05 tarihleri arasında Mars, Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreç genel olarak girişimcilik, hırslı ve aktif olmak, isteklerinizi elde etme, size baskı uygulayan sistem ve kişilere karşı üstün olmaya çalışma şeklinde gelişir. Bir yanıyla güven duygunuz yüksektir diğer yanıyla içsel öfkeniz bir hayli öndedir. Özellikle baskı altına alınmaktan, umursamazlıktan, sizi hafife almalarından hoşlanmazsınız. Bu nedenle de, hakimiyeti ele geçirmeye, sözünüzü dinletmeye çalışırsınız. Yenilenmek, dönüşmek, güçlenmek arzunuz yoğundur. İnandığınız ne olursa olsun, taviz vermeden hareket edersiniz. Size söylenenlere değil, inandıklarınızı savunursunuz. Eğitim, iş, girişim anlamında cesaretiniz yüksektir. İki yıl sonra Aslan burcunda ilerleyecek Mars, Satürn-Akrep süreci ile zorlayıcı bir görünüm yapacaktır. Bununla ilgili gelişmeleri aşağıdaki paragrafta ele aldım. Gayet önemlidir. Değişimler de hayatınızda etkili olacaktır. Bu değişimlerin 14 ve 17 Eylül tarihlerinde olumlu yönde gerçekleşmesi mümkündür.

29 Eylül saat 14:38-21 Ekim saat 13:29 arasında Merkür-Akrepburcunda ilerleyecek. 21 Ekim sonrası geri harekete geçecek. Biz bu yorumda geri hareket öncesi dönemden söz edeceğiz. Üç konuda önem taşıyor. Öncelikle gizli, mahrem meseleler, kimsenin bilmesini istemediğimiz sırlarımız bu süreçte hayli önemli. Bu ister özel hayatımız ister iş ortaklığımız veya mesleki konularda olsun fark etmez. Bu tarihler arasında, düşüncelerimizi, planlarımızı kimseyle paylaşmaya, konuşmaya niyetimiz yoktur. Önce kendi içimizde bir ele alırız, gözden geçiririz, sonra da yapacaklarımız üzerinde dururuz. Bazen canımız sıkılır, içten içe kızarız, kendimizi yükleniriz, bazen de yüklenmemiz gereken insanlara diyeceklerimizi deriz, hiç de çekinmeyiz. Ancak şu var ki, kim dost kim düşman bize diye düşünmeden edemeyiz. Çıkarlarımızı gözden geçiririz, hayatımızdaki krizlere nasıl bir çözüm bulurum diye endişeleniriz, kaygılanırız. Bu hallerin tümü aslında psikolojik ve fiziksel anlamda bizi yorar, kimi zaman sırf bu yüzden gözlerden uzak kalırız. Bu gözden uzak halimiz, bir iş üzerinde araştırma, çalışma, kafayı yorma, pürüzleri ayıklama, planları gözden geçirip tamam hale getirmek için de olabilir.

Ancak döneme genel olarak baktığımızda görünen o ki, bu sessiz duruş, bu içten içe düşünüş, iş ve ilişki anlamında bir hayli etkili olacaktır. Bu sürecin bir başka önemli yanı, psikolojik ve fiziksel yönden kendimizi gözlemlemek demiştik. Evet neler üzerimizde baskı yaratıyor, neler kafamızı bozuyor, neler bizi yoruyor bunları ele almaktır. Ancak bazen tek başımıza altından kalkamayabiliriz. Destek alabiliriz. Derdimizi bu konuda uzman birine anlatmak, bir takım ritüeller yoluyla rahatlamak gibi. Metafizik çalışmaları, , yoga, meditasyon bunların arasında yer alabilir veya mesleğimiz gereği biz başkalarının sıkıntılarına merhem olabiliriz. Ben 21 Ekim tarihine kadar içinde bulunduğunuz durumu, mesleki kaygılarınızı veya yapmak istediklerinizi, iş ve ilişki ortaklıklarınızı gerçekçi bir şekilde ele almanızı tavsiye ediyorum. Bu süreç Merkür ileri-geri hareketini göz önüne alırsak, Aralık ayına kadar devam edebilir. 6 ve 8 Ekim tarihlerinde hangi konuda olursa olsun çok iyi düşünün. Hiç kimsenin, hatta siz bile gereksiz meseleler yüzünde kendinizi üzmeyin.Merkür-Akrep burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 6, 7, 8 Ekim.

 
Üst