Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

/ Aylık Burç Yorumları / Koç

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
[h=4]Koç[/h](21 Mart - 19 Nisan)
Gezegeni:Mars
Grup:Ateş
Uğurlu Rengi:Ateş kırmızısı
Uğurlu Sayısı:9
Uğurlu Taş:Pırlanta, yakut
Uğurlu Gün:Salı
EKİM AYINA BAKIŞ

5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşan Yeniay, ilişkilerde, sen ve ben yerine Biz olmanın inceliklerini deneyimleme zamanıdır. Eğer huzurlu bir ilişkimiz varsa, Yeniay onu daha da güçlendirecektir. Eğer sorunlu bir ilişkimiz varsa, önümüzdeki iki haftalık süre içinde birbirinize karşı dengeli, uyumlu ve ılımlı bir şekilde yanaşmanız halinde problemleri çözebilirsiniz. 7 Ekim sonrası aşk hayatınız canlanacaktır. Her an hayatınıza yeni birinin dahil olması mümkündür. Bu kişiyle ilk kez gittiğiniz bir yerde, bir etkinlikte, davette, yolculukta, internet ortamında tanışabilirsiniz. 15 Ekim sonarsı sıkı çalışmak, düzenlemelerde bulunmak, işlerinizi yoluna koymak durumundasınız. 21 Ekim-10 Kasım tarihileri arasında mali konular başta olmak üzere ilişkilerinize dikkat ediniz. Derinlemesine düşünmeden, incelemeden yenilik anlamındaki işlerinizi uygulamaya dökmeyin.


AŞK VE İLİŞKİLER

15 Ekim saat 14:05 olana dek Aslan burcunda ilerleyecek yöneticiniz Mars, genel astrolojik ifadesi gereği, arzularınızı mutlak elde etmek için harekete geçmesini sağlayan bir hayli aktif bir süreç olarak değerlendirilir. Kafamıza koyduğumuz bir şey varsa, ister aşk ister farklı bir şey olsun, bizim için ona sahip olmak en önemli arzumuz haline geliyor. Durum böyle olunca bencilleşebiliriz ve bazen sınırları aşmamız dahi mümkündür. Enerjimiz bir hayli yüksek olacak. Tutkularımız oldukça yoğun. Hayatın güzel yanlarını yaşamak, gücü elinde tutan taraf olmak ve eğlenceli bir dönem geçirmek isteyeceğiz. Mars geçişi, ilişkideki cinsellik, paylaşım ve ortaklıklarda finansal alışverişler yönünde de etkilidir. Kazanan taraf olmak isteyeceğiz. Tabii ki, Mars geçişinin bu dönemde yapacağı görünümler, enerjimizin hangi konularda yoğunlaşacağını gösterir. Şimdi birlikte hangi tarihlerin etkili olduğunu ve görünümlerin ne içerdiğini bir anlayalım.



22 Eylül saat 23:44-23 Ekim saat 09:10 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Terazi burcu seyri, aşk hayatımız başta olmak üzere, ikili ilişkiler, iş ortaklıkları anlamında genel olarak bu geçiş her ne kadar uyumlu davranma, ortaklaşa hareket etme arzusu, gerilimden uzak durma ve ortayı bulma anlamına gelse de, bu yıl ki geçişte biraz dikkatli olmamız gerekiyor. Çünkü eğer ilişkimizde tutkular, arzular, istekler ve paylaşımlar adil ve dengeli değilse, bu durumlara itiraz etmemiz mümkündür. Eğer ilişkide bir seçim yapmak durumunda kalırsak öncelikle ilişkide tatmin oluyor muyuz, partnerimizin hayatımızdaki yeri ve bizim de onun yaşamındaki önemimiz nedir diyerek duruma bir bakacağız. Bu yıl Güneş geçişini yöneten Venüs 28 Eylül tarihinde zorlayıcı bir görünüm yapacak. Aşkta rekabetin, iddiacılığın ve taviz vermezliğin göstergesi olan bu tarihte, bir yandan bencil istekler diğer yandan gururlu tepkilerde bulunmak, aranızdaki sorunları büyütebilir. Buna çok dikkat etmek lazım.

Şimdi Güneş-Terazi burcu geçişini, önemli görünüm etkinliklere göre yorumlayarak, sürecin ne anlama geldiğini daha net anlayabiliriz. Bunların içinde en etkili tarihlerden biri olan 2 Ekim tarihidir. Sadece ilişki meselelerinde değil, mesleki konularda da önem taşır. Dış dünyadan size yönelen tepkiler ile sizin yapmak istedikleriniz arasında çelişki oluşur. Sorumluluklarınız sürekli kendini hatırlatır. Çok çalışsanız, mücadele etseniz, ne elde ediyorum ki değmez diye düşünürsünüz. Ancak hayat şartları gereği uymak zorunda olduğunuz durumlar vardır. Kendinizi baskı altına alınmış gibi hissederseniz. 3 Ekim tarihinde bir yandan ilişkimizle ilgili konularda bizi adil davranmaya mecbur bırakıyor diğer yandan arzu ettiğimiz yenilikleri bir an önce uygulama hevesimizi körüklüyor. Bu durum, ilişkilerde dengeleri zorlayıcı olabilir. Bir taraf yetti artık diyebilir, idare etmek istemeyebilir.

Güneş-Terazi geçişinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 27, 28 Eylül
Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 3, 5, 12, 19 Ekim.
 
Üst