Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Altın fiyatları toparlanamıyor

altinci

New member
Katılım
19 Haz 2013
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Geçen hafta Fed etkisiyle son üç yılın dibini gören altın fiyatları yeni haftayı da düşük karşıladı. 'Güvenilir liman' olmaktan çok uzaklaşan altının onsu 1.290 dolar seviyesinden çıkamıyor.



ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararı etkisiyle yerle bir olan altın, çıkış bulamıyor. Geçen hafta rekor düşüş yazarak, son üç yılın dibini gören altın fiyatları, yeni haftayı da düşük karşıladı. Altının ons fiyatı hala 1.290 doların altında işlem görüyor.

30 YILIN EN KÖTÜ HAFTASI

Altın fiyatındaki bu şiddetli düşüş fiyatı üç yıl geriye çekerken, haftalık kaybın da 30 yılın en kötü faturasını çıkarabileceği belirtiliyor. Altın hafta başından bu yana yüzde 9'a yakın değer kaybetti.

DEĞERİ YÜZDE 24 ERİDİ

Bu yıl nisan ayında alevlenen altın krizi yeni darbelerle büyüyor. Geçen 12 yıl boyunca sürekli prim yapan ve adını 'güvenli liman'a çıkaran altın, bu yıl başından itibaren yüzde 24 değer kaybetti.
 
Üst