Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Akrep haftalık burç yorumu - 09.12.2013

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Sevgili Akrepler, Bir ilişki yaşıyorsanız, birlikte yapacağınız yatırımları veya gelecek hayallerinizi bu haftanın gündemine taşıyabilirsiniz. Kalbi boş olanları ise küçük bir heyecan bekliyor diyebilirim. Özellikle iletişim aletleri, sanal ortam gibi kanallardan ummadığınız biri gelebilir.



Bu hafta size taze bir enfes gibi, farklı bir gelişmenin iyi gelebileceğini söyleyebilirim. Belki yaptığınız bir konuda, yeteneğiniz olan bir alanda kendinizi gösterme şansı bulabilirsiniz. Hatta bu uğraşınızı maddi kazanıma çevirme konusunda da bir şans yakalayabilirsiniz.



Ancak bu hafta para harcamanız konusunda sizi uyarmak isterim. Elinizde olmadan alışveriş yapabilirsiniz. Kazandığınız parayı boşa harcayabilirsiniz. Paranız konusunda dikkatli olmanızda yarar var.
 
Üst