Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63



Kanser ile savaşta meyve ve sebzeler bize yardım ediyor. Uzmanlar, akciğeri korumak için soğan ve elma yemeyi önerdi




Doğanın bize sunduğu meyve, sebze hatta kökleri vücudumuz içinde birer şifa kaynağı. Bir çok hastalığa karışı korunmak için yerdiğimiz bu besinler, gripten kansere bir çok hastalığın başlangıç evresinde tüketmemiz halinde iyileşmemizde büyük rol oynuyor. Ayrıca sebze ve meyvenin DNA hasarını azalttığı biliniyor. En çok da tedavisi güç ve ölümcül sonuçlar doğuran kanser hastalığı için beslenmemize önem vermemiz, seçerek tüketmemiz gerekiyor. Uzmanlar, her kanser türü için farklı meyve sebze önerirken özellikle sigaranın yol açtığı akciğer kanseri için elma ve su teresinin yenmesini tavsiye ediyor. İşte uzmanlardan akciğer kanserinden korunmanın yolları...

ZERDEÇAL KORUNSUN
Z

erdeçal
, yani hint safranı; antidepresan ve antioksidandır. Ohio Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma; bu bitkinin normal hücreleri koruduğunu, kanser hücrelerini öldürdüğünü, akciğer, meme, kolon ve deri kanserlerinde etkili olabileceğini gösterdi.

BUNLARI YEMELİ

Brokoli
Turp Su teresi Soğan Elma Greyfurt Çilek Kiraz

BUNLARDAR UZAK DURUN

Salam Sosis Tuzlama etler Alkol Sigara

 
Üst