Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

22.05.2013 Çarşamba Saat:21:00 MUHTEŞEM YÜZYIL Neden yayınlanmadı?

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63

Meryem Uzerli'den Hayranlarını Üzecek Haber
Muhteşem Yüzyıl'ın dün akşam ekrana gelmemesinin arkasında Meryem Uzerli'nin rahatsızlığının yattığı ortaya çıktı.
Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölümünün dün akşam ekrana gelmemesi merak uyandırdı. Fragmanları dönen yeni bölümü bekleyen dizinin fanları büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Milliyet'in haberine göre, dizinin çekimlerine Meryem Üzerli'nin rahatsızlığı sebebiyle ara verildi. Genç oyuncunun 'Tükenmişlik Sendromu' teşhisiyle Berlin'de bir klinikte tedavi gördüğü öne sürüldü.

Güzel oyuncu, yaşadığı zor günleri ve yorgunluğunu Kristal Fare Ödülleri gecesinde dile getirmiş, samimi itiraflarda bulunmuştu..

"Uzun zamandır aynaya baktığımda Hürrem'i görüp, Meryem'i özlüyorum. Bu ödülün zamanlaması çok iyi oldu.. Bazen psikolojik olarak çok yoruluyorum, bazen bu hayat hiç kolay değil bazen çok kolay. Bazen günlük hayatta bir şeye tutunmak çok kuvvet verici bir şey ve şu anda Kristal Fare'yi tutabiliyorum, çok güzel geldi bu ödül bana...''

TÜKENMİŞLİK SENDROMU NEDİR?

Tükenmişlik sendromunda yaşanan duyguların, depresyondaki umutsuzluk, çaresizlik, boşluk, hastalık v.b. duygular ile benzerlik taşıdığı ifade edilmiştir. Tükenmişlik belirtilerinin çeşitliliği ve tükenmişliğin gizli bir süreç olması bu sendromun tanınmasını zorlaştırmakta, depresyon, anksiyete, stres gibi durumlarla karışmasına neden olmaktadır. Bu nedenle tükenmişlik depresyonla çoğu zaman iç içe gelişebilmektedir. Bir başka deyişle, tükenmişlik kişinin kendi içine çekilmesi, çevresine karşı ilgisini kaybetmesi ve başarısızlık duygularını yoğun olarak yaşaması olarak ele alınabilir.
 
Üst