Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

14 şubat sevgililer günü hediyeleri

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63


Bir kristalin, büyümesini ve gelişmesini çıplak gözle görmenizi sağlayacak süper bir buluş.

Kavanozunun tıpasına takılan renk değiştiren LED ile birlikte, odanız için mükemmel bir süs eşyası. LED renginin değişiminin kristalinize nasıl etki ettiğini gördüğünüzde FENG SHUI kristalini daha çok seveceksiniz.
Büyüyen kristaller 8 farklı renk ve mesajdan oluşmaktadır. Her kutu içerisindeki renk farklıdır. Tıpadaki LED sayesinde de gece odanıza ışık verebilir. LED' in ayrıca renkleri değişmektedir.

Çalışırken kullandığınız küçük not kağıtlarının bir kupa üzerinde olmasını ve unutmak istemediğiniz notları kalıcı bir şekilde saklamasını ister misiniz? Üstelik Kişiye Özel Notlu Kupa Bardağın üzerindeki 8 not kağıdı görünümlü kutucuğa içinizden gelen her mesajı yazabilirsiniz.

Gelenksel olarak Çin ve Tayland kutlamalarında kullanılan bu uçan fenerler gökyüzünü aydınlatmanın harika bir yoludur ve dünyanın her yerinde her türlü etkinlikte artık popüler olarak kullanılmaktadır. Ama özellikle bu versiyonu sevgililer için yapılmıştır. Bu aşkın parıldayan ifadesi 20 dakikaya kadar ve neredeyse 1.5 km'ye yakın gökyüzünde süzülecek ve yerden görünebilecektir.

Hediyelerin en romantiği, en klasiği, en nostaljiği Kişiye Özel Şişede Mesaj. Sevginizi filmlerden, şarkılardan, tarihten fırlayıp gelmiş bir yöntemle ifade edin.

Gece başınızı yastığa koyduğunuzda bile aklınızdan çıkmayan o özel kişi için özel olarak hazırlanmış yumuşacık bir yastık ister misiniz? Bize gönderdiğiniz fotoğraf ve isimlerle anlamına anlam katacak Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Balonlu Yastık sizlerle.

Magic Mug’ın içine koyduğunuz kahve, çay veya sıcak su siyah kupanızın içindeki saklı fotoğrafları ortaya çıkartacak. Sihirli Kupa ile sevdiklerinizi şaşırtıp mutlu edebileceksiniz.

Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi ile dünyanın tüm çikolatalarından daha tatlı olan sevgilinize en az onun kadar tatlı bir hediye verebileceksiniz. Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi ile tatlı yiyip tatlı konuşacak aşkınızın temellerini sağlamlaştırabileceksiniz.



Kişiye Özel Hediye Setinde bir erkeğin ihtiyacı olan her şey var: Kalem, kartvizitlik ve anahtarlık. Üstelik her birinin üzerinde adı ve soyadı yazılı.

Sevgilinize böylesine duygusal bir mesaj vermek isterseniz Sevgililere Özel Yuvarlak Duvar Saati aradığınız hediye. İçine iki adet fotoğrafınızı ve özel mesajınızı yerleştirebileceğiniz bu saat ile aşkınız sonsuza dek su gibi aksın.

Kişiye özel isim Yazılı Deri Cüzdan ile isminize özel kendi cüzdanınıza sahip olabilir, isterseniz de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Kişiye özel isim Yazılı Deri Cüzdan ile hem tarzınızı hem de isminizi ortaya koyun.


Sevginizi ve aşkınızı göstermek istiyorsunuz ancak kelimeler bunu anlatmakta yetersiz mi kalıyor? O zaman bir de mesajınızı iletmeyi Mesajlı Çikolatalar ile deneyin. Seni Çok Seviyorum, İyi ki Doğdun, Aşkımsın gibi harflerle mesaj yazan bu çikolatalar ile sevdiğiniz mutluluktan havalara uçacak.

Sevimli Ayıcıktan Sevgilinize çok özel bir mesaj var: O’nu ne çok sevdiğiniz. Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu ‘Seni Seviyorum’ Mesajı özel bir metal kutu içerisinde ayıcıktan yastığa, çikolatadan gül yapraklarına kadar dolu dolu bir hediye sepeti.

Üzerine iki adet fotoğraf basılabilen Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak tamamen kişiye özel olarak üretilmekte ve sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en özel hediyelerden biri
olabilmektedir.

Sevdiklerinize onları çok özel hissettirecek bir ödül vermek ister misiniz? Üzerinde yılın sevgilisi, yılın annesi gibi sıfatların bulunduğu Kişiye Özel Mini Plaket sevdiklerinizin ismi ile daha da özel hale gelmekte.

 

MayıS

Sayfa Yöneticisi
Katılım
27 Ocak 2013
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
51
Puanları
48
hepsinden en güzeli hatırlamak ve sevdiğinin yanında olmak... bence...
 
Üst