Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

1-7 Haziran 2015 Haftalık Burç Yorumlarınız

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Güzel Yorumlayalım Güzel Olsun Haftamız....

Koç Burcu Haftalık Yorumu
Kafanda uzun zamandır yapmak istediğin şeylerin uzun bir listesi olabilir... Görülmesi gereken yerler, keşfedilmesi gereken lezzetler ve niceleri! Kendini epeydir ihmal etmiş gibi hissedebilirsin ve kendine özen göstermek isteyebilirsin ki bence de bu en doğal hakkın …Bitmek tükenmek bilmeyen enerjin sayesinde hiçbir yere sığamıyorsun!

Haziran ayının ilk günü seyahat planları yapmana neden olabilir. Enerjinin birden neden bu kadar yükseldiğine şaşırabilirsin! Bu aralar insanların davranışlarını anlamakta güçlük çekebilir, kendine dair programlar yapabilirsin. Hatta uzun zamandır kendinle bu kadar baş başa kalmadığını fark edebilirsin. Haftanın ortasında ise uluslararası planlar gündemde... Yurtdışında eğitim görmek isteyen bir Koç burcu isen; eğitim için girişimlerde bulunabilir, yurtdışındaki üniversitelerle bağlantıya geçebilirsin. Eğer çalışan bir Koç burcu isen; yurtdışında iş bağlantıları geliştirebilir, uluslararası firmalarla anlaşma yoluna gidebilirsin.Tez canlılığını ve aceleciliğini iliklerine kadar yaşamaya hazır mısın?


Cuma gününden itibaren ise; Venüs Aslan burcunda! Sahiplenme ve koruma içgüdündeki artışı sen de fark edebilirsin. Ailen ve sevdiğin insanların hayatlarındaki ayrıntılara kafa yormak isteyebilirsin. Eğer ailevi problemlerin varsa, bugün o problemleri çözebilir, kırgın ya da kızgın olduğun kişilerle, özellikle ailedeki baskın kadınlarla, sorunlarını halledebilirsin.

Boğa Burcu Haftalık Yorumu
Karışık başlayan ama güzel biten bir haftayı geride bırakmış olmanın mutluluğunu yaşamaya başlamalısın.Tamamlanmamış işler, ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar, ailevi mevzularda yarım kalan meseleler. Grileri bir kenara atıyorsun...!

Bu hafta her şey daha net senin için, hiçbir şey gri değil, her şey ya siyah ya beyaz. Ya var, ya da yok. Sürüncemede ve arada kalabileceğin hiçbir konuyu gündemine taşımıyorsun. Dolunay Yay burcunda gerçekleşiyor. Bu da; bütün hedeflerini belirleyeceğini ve kendini yenileyeceğini işaret ediyor! Hayatta amaçların var unutma! Yenilerini eklemek seni zorlayabilir belki ama yeni kararlar seni korkutmamalı! Amaçlarınla yeni kararlarını dengeleyecek birisin sen hatırladın mı? Bu nedenle sorgulama ve sadece dene!

Haftanın ortasından itibaren ise iletişimin yükseliyor…İletişimde hızlı olacağın bir hafta seni bekliyor, söylemeden edemeyeceğim. Dedim ya meseleleri çözmek için ideal bir hafta diye, işte buna bir de Çarşamba gününden itibaren iletişim gücün eklenince, ikili ilişkiler ve iş yaşamında dahil olmak üzere, hayranlık uyandıracağın konuşmalar ekleniyor. Belki insanlar bütün bu meseleleri çözemeyeceğini düşünüyor olabilir!

Cuma gününden itibaren ise; Ay’ın Oğlak burcuna geçişiyle birlikte, duygusallığın artabilir. Duygusallığınla beraber savunması yüksek bir tutumu sergileyebilirsin. Sana önerim, birebir konuşmalar da kendini açıklayıcı ifadelere gerek görmemen! Hafta sonunda ise; uzun zamandır görmediğin kişilerle planlar yapabilirsin.

İkizler Burcu Haftalık Yorumu
Burcunda gerileyen Merkür kolay, açıklayıcı ve akıcı bir iletişim kurmanı zorlaştırarak, durdurarak, sorgulayıcı yanını ön plana çıkarmaya itti. En çokta senin için; Merkür gerilemesiyle beraber güç ve güven kelimeleri birbirine karıştı. İş yerinde ya da çalıştığın ekip arkadaşlarınla birlikte yanlış ya da eksik anlatımlarla karşı karşıya kaldın ve zaman zaman zorlandın biliyorum.

Şimdi bütün bunları bir kenara bırak…Yay burcunda gerçekleşen Dolunay; güven ihtiyacını ve sezgilerini arttırabilir; içindeki duyguları körükleyebilir, yüzeysel bakış açını sıfırlayabilir. Yakın çevren, ailen, kariyerin, aşk hayatın, bütün bu konularla ilgili derin ve kesin çözüm yollarına gidebilir, bu çözüm yollarını ararken biraz da olsa hırçınlaşabilirsin. Sana tavsiyem; her şeyi akışına bırakman…

Haftanın ortasında alacağın derslere odaklan…Geri giden Merkür, geri giden Satürn ile karşıtlık yapıyor. Bu da demektir ki; herkesi kendin gibi bilmeyeceğin gibi, herkesin de iyilikten anlamadığını ve herkese iyi davranılmayacağına işaret ediyor! Çabuk unutan ve kolay affeden yapını bir kenara bırakıp, insanların sana karşı olan tavır ve tutumlarına göre hareket etmen, sana en birinci tavsiyem! Hafta sonuna doğru ise, Mars-Jüpiter 60’lığıyla birlikte; zor gelen her şey hızlıca dağılıyor.

Yengeç Burcu Haftalık Yorumu
Geçtiğimiz ayın ortasından beri; kendini iç dünyana dönmüş ve hayatınla ilgili bazı duyguları çözmeye yönelmiş bulabilirsin. Geçmişinle alakalı konular ve kişiler yeniden gündeme gelerek kafanı karıştırmış olabilir. Fakat buna sen izin verdin… Öyle değil mi? Geçmişte kalmış insanların yeniden hayatına girmelerine sen izin verdin! Şimdi iç dünyana dönüp geçmişin muhasebesini yapmanın anlamı var mı?

Sahiplenme duygun artıyor…Güneş - Venüs 45’liği zaten var olan, sahiplenme duygunu doruğa ulaştırıyor. İnsanları yönlendirmek isteyebilir, hayatlarına dair detayları irdeleyebilirsin. Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte ise; Hafızan bu günlerde oldukça berrak ve geçmişe dair ayrıntılar kafanda neredeyse dans ediyor. “Nereden geldi şimdi aklıma” diyeceğin birçok anıyı hatırlayacağına eminim. Güven vermeyen insanları tek bir kalemde silmeye hazırlanabilirsin..

Perşembe günüyle birlikte; Ay –Kuzey Ay düğümü 90’lığı; ailedeki para dengelerini ve geçmişteki olayları gündeme getirebilir. Ortaklıklar, ortak mülkler, kardeşlerle ilgili işler, meseleler yeniden gündeme gelebilir.



Aslan Burcu Haftalık Yorumu
Merkür 19 Mayıs tarihinde iletişimi temsil eden İkizler burcunda hareket etmeye başladı. 12 Haziran’a kadar sürecek olan bu Retro senin 11. Evinizde etkili oluyor 11. Ev ise; dostluklar, ortaklıklar, grup çalışmaları ve organizasyonlar gibi konularda etkilidir. Sizi fazlasıyla etkilediği gibi beraber iş yaptığın insanları, sosyal ortamındaki arkadaşların ve aile bireylerini de etkiledi ve etkilemeye de devam ediyor. Onun için bu süreçte yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan fikir ayrılıklarını sık sık yaşaman mümkün...

Var ya da yok… Netleşen meseleler…Kafanı meşgul eden her konuda; tasarlanmış ama henüz sunulmamış projeler, yurtdışı ya da şehir dışı seyahatler, itiraf edilmemiş duygular, yüzleşmeler, tenkitler, beklenen dava sonuçları, ya da gerçekleştirmek istediğin değişiklikler hakkında iyi ya da kötü sonuçlar alabilir bütün bu konularla ilgili belirsizliği netleştirebilirsin.

Satürn-Plüton 45’liği; asla aranın bozulmayacağını düşündüğün dostlarınla fikir ayrılıkları ya da çatışmalar, bitmeyeceğinden emin olduğun ilişkilerde ani bitişler, iş hayatında yaşanan sorunlar, değişmez, bitmez denilen konulara son noktayı koyuyor!

Başak Burcu Haftalık Yorumu
Mayıs ayı senin için oldukça yorucu geçti değil mi? Detayları çok önemsemene ve sevmene rağmen, karışık detayların içinde boğuldun biliyorum. Kendine özen gösteremedin ve kendini fazlasıyla ihmal ettin ama hiçbir detayı da gözden kaçırmadın..Farkındalığın doruğa ulaşabilir…Bütün bu detaylar arasında sıkışıp kalmışken, değişikleri kendinde ki değişikleri de fazlasıyla fark ettiğini ikimizde biliyoruz. İnsanlardan beklentilerin fazlasıyla yükseldi ve insanları kafanda kategorilere ayırdın.

Bir de bunun üzerine Yay burcunda gerçekleşen Dolunay eklenince; seni kimse durduramayabilir. Düşündüklerini insanlara hiç beklemedikleri anda söyleyebilirsin ve neye uğradıklarını şaşırabilirler. Yüzleşecek kadar sert bir tutum içerisine girebilir, hırçınlığın herkesin dikkatini fazlasıyla çekebilir.Mars-Jüpiter 60’lığı ile birlikte; hafta sonuna doğru zor gelen her şey hızlıca dağılıyor. Yerini sakinliğe ve dinginliğe bırakıyor. Hafta için de dağılan, kırılan çoğu şeyi onarmak için sana fırsatlar sunabilir.

Terazi Burcu Haftalık Yorumu
Geçtiğimiz süreçte Merkür gerilemesinin de etkisiyle beraber; tatil planlarında aksaklık yaşamış olabilirsin. Örneğin; rezervasyon ya da seyahat biletlerinde ummadığın problemler yaşamış hatta iş yerinden son anda izin alamamış olabilirsin. Bununla ilgili endişelerini ve yaşadıklarını bir kenara bırak ve önüne bak.

Dolunay bütün bu yaşadığın aksaklıkları onarabilir…Aslında Dolunay’ın yarattığı etkiyi biz de başkalarına yansıtıyoruz. Sen de bu etkiyi; Dengesiz bir ruh hali; ani parlamalar, ani çıkışlar, aniden başlayan aşklar, tutkuların yoğunluğu, içindeki her duygunun; korkunun, sevincin, üzüntünün, umudun en yüksek seviyeye çıkması şeklinde yaşayıp, insanlara yansıtabilirsin.

Hafta sonuna yakın; Venüs’ün Aslan burcunda olmasıyla beraber; çekiciliğin artabilir. Bu da; devam eden tatilin de yeni bir aşkın filizlenmesine yol açabilir. Çekiciliğinle birlikte estetik kaygılarında yükselebilir, sana önerim; buna çok fazla takılmaman.

Akrep Burcu Haftalık Yorumu
Merkür gerilemesiyle birlikte; doğum, yenilenme, dönüşüm ve ortak paralarla ilgili yaşadığın gelişmeler halen devam ediyor olabilir. Gerileme sürecinde uzun zamandır görüşmediğin akrabalarının sağlık sorunlarını duymuş ve onlarla yeniden iletişime geçmiş olabilirsin. Diğer yandan hayatına bu süreçte dışardan bir göz gibi bakabildin, önünü görmen kolaylaştı.

Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay…Yaratıcılığını tetikleyip, ön plana çıkma arzunu fazlasıyla gündeme getirebilir, lakin sana önerim biraz da olsa geride durman, çünkü bu Dolunay fikir ayrılıklarını kolayca yaratabilir ve bu da senin sinirlerini bozabilir. Bu haftayı sakin, sessiz ve geride geçirmeye çalış!

Satürn-Plüton 45’liği; özellikle hafta ortasında sonra ilişkileri zorlayacağa benziyor, bu nedenle hem iş hem aşk yaşamında sahip olduğun kredilere güvenmemeli, özenli davranışlarını bir kenara bırakmamalısın.

Yay Burcu Haftalık Yorumu
Yoğun bir ay geçirdin biliyorum, belli başlı konularda yaşadığın sıkıntılar, zorluklar, mücadeleler seni yıpratmış olabilir. İş hayatında ya da özel hayatında insanlar sınırlarını zorlamış ve seni incitmişte olabilirler.

Ay ve Dolunay senin burcunda!Bu konulardaki sıkıntılarını bir kenara bırakmalısın, Ay’ın konumu ve Dolunay yine seni bazı konularda zorlayacak olsa da; kısmen çoğu şey düzelecek ve narin açıların etkisini de hissedebileceksin.Bu narin açılar arasında; çoğu şeyle aranı düzeltebileceğin, hayatı yolunda giden, kariyer planlaması olan, projelerini tamamlayan, orijinal fikirleri olan, bir Yay burcuysan; sana destek olabilir.

Haftanın ortalarından itibaren; Dolunay aynı zamanda Neptün ile üçgen açı yapıyor. Bu da demek oluyor ki aşk ve yaratıcılığın meyvelerini topladığın günlerdesin. Eğer ilişkin yolunda gidiyorsa Dolunay’ın hiddetinden değil, şefkatinden ve sevgiye olan bağlılığından kendine pay alacağından emin olabilirsin!

Oğlak Burcu Haftalık Yorumu
Merkür gerilemesiyle birlikte Mayıs ayının ortalarından itibaren; rutin işlerinde, çalışma hayatında kullandığın metotları ve çalışma yöntemlerini değiştirme çabana beraber tanıklık ettik. Her zaman yaptığın işleri değişik yöntemlerle çözmüş veya çoğu projede sunum tekniklerini değiştirmiş olabilirsin

Çarşamba günü; Geri giden Merkür, geri giden Satürn ile karşıtlık yapıyor.İletişimde hızlı olacağın bir hafta seni bekliyor, söylemeden edemeyeceğim! Çarşamba gününden itibaren iletişim gücün eklenince, ikili ilişkiler ve iş yaşamında dahil olmak üzere, kendini ortaya koyabileceğin günler seni bekliyor. Cuma gününden itibaren ise; Ay’ın senin burcuna geçişiyle birlikte, duygusallığın artabilir. Yansıtmamak için savunması yüksek bir tutum sergileyebilirsin.

Kova Burcu Haftalık Yorumu
Şartların belli olduğu durumlarda bile kararsızlığa düşüyorsun adeta! Bugünlerde ikili ilişkilerin ve kariyerinle ilgili iyice kafanı karıştırmış olabilir. Masaya yatırmak zorunda kaldığın meseleler canını sıktı biliyorum, ama sen bütün bunları kolayca aşacak kadar bağımsız bir ruha sahipsin bunu ikimizde biliyoruz. O yüzden arkana bakma! Mayıs ayını geride bırak ve Haziran ayının getireceklerine kulak ver!

Haziran’a kulak ver…Neptün Dolunay ile kare açı yapıyor. Koç burcundaki Uranüs Yay burcundaki Dolunaya destek veriyor! Bu da; Haziranın ilk günlerinde karışık başlayan ama güzel biten günlere işaret ediyor!

Keyifli geçecek bir hafta sonuna hazır mısın?Hafta sonuna doğru ise; ; Mars-Jüpiter 60’lığı sayesinde; zor gelen her şey hızlıca dağılıyor. Hafta içinde sana karışık gelen her şey son buluyor, ani aksaklıklar, aniden alevlenen tartışmalar, ani işler bunların hepsi kolayca çözülüyor.

Balık Burcu Haftalık Yorumu
Mayıs ayı boyunca sıkı çalışmalarının ve çabalarının meyvelerini topladın ve maddi anlamda rahatladın, yeni başlangıçlar için ideal zamanlardan geçtin.Performansınla göz doldurup herkesten bir adım öne çıktın, e tabii bu da zaman zaman eleştirilere ve kıskançlıklara sebep oldu. Ama şimdi yepyeni bir ay seni bekliyor!

Tutkular yoğunlaşıyor…Haziranın ilk gününde; Güneş – Venüs 45’liği özel hayatını harekete geçirecek. Kıskançlık ve sahiplenme duyguların artabilir, bu iki yoğun duygunun baskısını üzerinde hissedebilirsin.

Haftanın ikinci gününden itibaren ise; Dolunay, Yay burcunda gerçekleşecek.Bu da; cesaretli ve gözü kara davranmana, riskler almaya ve olaylara direkt bir biçimde dahil olmana neden olabilir.
 
Üst