Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

01.04.2013 Haftalık Oğlak Burcu

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Yaşam alışkanlıklarınızda bazı değişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Yeni ve kişisel farkındalığınızı başka yönlerde de değerlendirebileceğinizi fark edersiniz. Ancak mutlaka yapılması gereken işler, bu hafta size sıkıntı verir çünkü siz artık kalıplardan ve kendinizi tekrarlamaktan sıkılırsınız.

Kariyer, statü ve değişim söz konusu olduğundan, artık sizin için bir meydan okuma zamanıdır. Artık isteklerinizin farkına vararak, o hedefler doğrultusunda ilerlemenin zamanı geldi gibi görünüyor.

Özellikle yaşam alanında bir değişime çok müsaitsiniz. Yeni eşyalar alabilir, evde değişim yapabilir, gayrimenkul alabilirsiniz. Yatımlarınızı toprak ve mülk üzerinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ancak ani çıkışlar yapmamaya ve hareket ederken iyi düşünmeye gayret edin
 
Üst