Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

01.04.2013 Haftalık Boğa Burcu

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Geçen hafta sonu başlayan, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan o güzel ruh hali, bu hafta başında da etkisini gösterecek. Hani hiçbir şey olmamış olsa bile, artık bazı şeylerin yoluna gireceği hissi, yeni başlangıçların olacağı yönünde bir umut ışığı sizi mutlu edecek.

Merkür’ün burcunuza yaptığı etkiler sayesinde kendinizi daha mutlu ve enerjik hissedeceksiniz. Gerçekleri hayallerle besleyerek, kendi dünyanızı renklendirecek ve idealist düşüncelerle adım atabilecek gücü bulacaksınız.

Eğer yeni bir işe girişecekseniz veya fikirlerinizi hayata geçirmek için adım atacaksanız, Cuma gününü tercih edin. Maddi açıdan da şansınızın eskiye göre daha iyi olduğu bir sürece girdiğinizi söyleyebilirim. Bu hafta enerjileriniz genel olarak iyi ve moraliniz yüksek olacaktır
 
Üst