Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

01.04.2013 Haftalık Akrep Burcu

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Öncelikle bu hafta aklınızda tutmanız gereken en önemli şey, sağlığınıza normalden daha fazla özen göstermek zorunda olduğunuzdur. Uyku düzeninizden beslenmenize kadar her konuda daha titiz davranmalısınız. Gerginlikten uzak kalmalısınız.

Bağımsızlık isteğinizin oldukça yüksek olacağı ve artık özgür kalarak mücadele etmek istediğiniz bir haftadasınız. Çevrelendiğiniz şartları fark ediyorsunuz ve daha başka biçimlerde, daha başka yerlerde ve şartlarda var olabileceğinize inandığınız için isyan ediyorsunuz.

Ancak bu isyanınız şimdilik biraz abartılı ve attığınız oltaya herhangi bir balık gelmesi mümkün değil çünkü enerjiler tam olarak yolunuzun açılmadığını söylüyor. Biraz daha sebatkar davranacak ve sakin olacaksınız. Ancak umutsuzluğa düşmeyin güzel enerjilerin haberini de çok yakında vereceğim.
 
Üst