Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

kadın yüreği.

jeuseit

Paylaşımcı Üye

Erkek şöyle düşünür:
“isterse başkasını sevsin, yeter ki sevişmesin.
” Kadın da cümle tersine döner:
“isterse başkasıyla sevişsin, yeter ki sevmesin.”

Çünkü kadına göre vücudun merkezi yürek,
erkeğe göre etek.

Erkek eteği paylaşamaz, kadın yüreği...

Küçük İskender

06Orbey

New member
Üzerinde çok tartışılabilecek sözler. Ben şahsen yüreğini başkasına vermiş birini, sevsem bile hayatımda istemem. Sevişmek sevmenin bir tezahürü olmalıdır. Sevmediğim, yüreğiyle bana bağlı olmayan biri ile sevişmeyide istemem.Bu mülkiyeti sana ait olmayan bir arabaya binmek gibidir. Kontrat bitince senden gidecektir. İnsan yüreği, üzerine mülkiyet gibi ipotek gibi kayitlar konulamiyacak değerler taşımalıdır. Bu sözler ve bu tarz düşünceler kadın ya da erkek farketmez, aciziyetin ifadesinden baska bişey değildir.Başkasını seven kadını terketmiyen erkek bana göre onursuzdur.Başkasının koynundan çıkıp gelen adamı kabul eden kadında öyle... İnsan davranışlarının nedenlerini niçinlerini araştırmadan hüküm kesmek aslında geçersiz ve yanlıştır. Naçizane düşüncelerim.Sürçi lisan olduysa affedin.