Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Düştün sadece

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Düştün sadece.
Yaşanması zor bir düş.
Mucizeler bile yetmezdi,
Ama ben inanırdım.
Hala çocukça bakar çünkü yüreğim!
Adının, sesinin, gölgenin düştüğü her yere.
Yeniden düşebilirdim yollarına bu yüzden.
Aldırmadan, sana her varışımda,
Umursamadan hiç gitmelerine.
Bıkmazdım,
Usanmazdım,
Yorulmazdım,
Vazgeçmezdim.
Ama sen,
Düştün sadece.
Yüreğimden ayaklarımın dibine,
Düş/tün...

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Düş....Hayal......masal .....

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Bu yazıya nerden başlasam; sonu sana çıkacak biliyorum! Sen’li cümleler dolacak gözlerime… Gülüşünü yazmak isteyecek içim yapamayacağım… O kadar güçlü değilim çünkü..Sende biliyorsun bunu!!! Bende baştan sona seni yazarım o zaman.. Sen… Diye başlayıp, sen… Diye bitiririm satırlarımı! Belki o zaman diner gözümün yaşları! Sen… Oysa ne güzel gelmiştin hayatıma… Masmavi mucizem olmuştun! Hayatıma dolmuştun! Her yerde sen vardın. Herşey senle güzeldi! Sen herşeydin! Nefesimdin.. Gittin… Ölüyorum!!!
Sen… Uğruna kimlerden vazgeçtim… Neleri feda ettim bir bilsen… Sen benimleydin ya.. Önemi yoktu küçük şeylerin! Oysa ben detaycıydım… Hayatı ayrıntılarda, hep en uçlarda yaşardım! Sen beni yanına çağırdın.. Anlat dedin… Gittin… Susuyorum!!! Sen… Anlık değil, günlerce süren mutluluklar yaşattın bana! Gülüşünü düşünmek bile ısıttı içimi… Sen varsan güzeldi hayat sen varsan doğardı güneş, sen varsan gök Mavi’ydi… Gittin… Karanlıklarda kayboluyorum!!!! Sen… Yanımdayken… Ağlatan tüm şarkılar anlamsızdı… Aşk mutluluktu, sen aşktın ve ben seni yaşıyordum! Üzülecek hiçbir şey yok gibiydi… O şarkılar bile acıtmıyordu içimi… Gittin… Ağlıyorum!!!Şimdi ne desem boş… Niye gittiğini bile söylemedin bana! Olmuyor dedin! Uzatmayalım dedin! Ama söylemedin sebebini! Bir gün karşına çıktığımda, biliyorum gözlerime bakamayacaksın… Böyle apansız, böyle acımasız, böyle…! Böyle bir gidişi hakketmedi bu aşk!!! Bunun sen de farkındasın…İşte sona geldik! Belki bu kadarı bile fazladır sana… Senin için değil zaten bu satırlar, aşkım için, sadece onun hatrına! Sen… Gittin ya… Ne diyeyim sana bilmiyorum!!!

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi

06Orbey

New member
Sen… Gittin ya…(Sevmek ,bağlanmak güzel şeylerdir,ya sevgi ölünce kalan miras? Keşke bende ölseydim dedirtir insana) Çok güzel paylaşım. Yazana paylaşana çook teşekkürler