3 adam oturmuş eşlerine aldiklari hediyelerden bahsediyorlarmiş. Birincisi demiş ki, ‘Karima oyle bir hediye aldim ki, 6 saniyede 0′dan 100′e cikiyor.’ Diger ikisi anlamamiş. ‘Ne aldin?’ diye sormuşlar. ‘Beyaz bir Porsche aldim. Cok mutlu oldu.’ diye cevap vermiş.
Ikinci adam, ‘Bende gecen dogum gununde karima 4 saniyede 0′dan 100′e cikan bir şey almiştim.’ demiş.
Hemen anlamişlar tabi ki: ‘Heey, yoksa Ferrari mi aldin?’ Adam gulumsemiş: ‘Evet, kipkirmizi bir Ferrari aldim. Gercekten de ona cok yakişti.’ demiş.
Bu sefer ucuncu adama sormuşlar: ‘Peki sen ne aldin karina?’ Adam demiş ki: ‘Ben oyle bir şey aldim ki sadece 2 saniyede 0′dan 100′e cikiyor.’
Adamlar şaşirmişlar: ‘Atiyorsun!’ demişler, ‘Oyle bir araba olmaz ki!’
Adam cevap vermiş: ‘Araba aldigimi kim soyledi? Baskul aldim!’
Ikinci adam, ‘Bende gecen dogum gununde karima 4 saniyede 0′dan 100′e cikan bir şey almiştim.’ demiş.
Hemen anlamişlar tabi ki: ‘Heey, yoksa Ferrari mi aldin?’ Adam gulumsemiş: ‘Evet, kipkirmizi bir Ferrari aldim. Gercekten de ona cok yakişti.’ demiş.
Bu sefer ucuncu adama sormuşlar: ‘Peki sen ne aldin karina?’ Adam demiş ki: ‘Ben oyle bir şey aldim ki sadece 2 saniyede 0′dan 100′e cikiyor.’
Adamlar şaşirmişlar: ‘Atiyorsun!’ demişler, ‘Oyle bir araba olmaz ki!’
Adam cevap vermiş: ‘Araba aldigimi kim soyledi? Baskul aldim!’