Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bırαktığın gibi değilim αrtık.

jeuseit

Paylaşımcı Üye

Bırαktığın gibi değilim αrtık.Daha bir kabullendim yanlızlığı...
Mesela aklıma geldiğinde eskisi gibi ağlamıyorum artık .
Şiirlerimde öldürmüyorum yüreğimi
.Resimlerine bakmıyorum artık ,kaldırdım geçmişin tozlu raflarına
.Ben hece hece senden gidiyorum bu gece ,biraz acı ,biraz mahçup bir yürek döküntüsü bu yazdıklarım.
Özlemiyorum seni ,özleyemem çünkü; vefasız bir yürekte öldüremem gençliğimi ,hak etmeyenlerin sofrasına meze olacak kadar, basit değil yaşadıklarım.
Sevsemde tövbe
ler etmesini bilirim AŞK'a ben .Asil'ce
Of offf içimde bir sıkıntı var ,sanki bir hüzün yağmuru yağıyor göz yüzünden .
Her yer mavi bir benim yüreğim kararmış.Yavaş yavaş bir sessizlik kaplıyor boş odamı.
Yalnızlığım ve ben birde kalemim gidişini kutluyoruz bu gece
.Ellerimde bir üşüme ,boğazımda bır sızı yutkunamıyorum .
Sigaramın dumanı yakıyor gözlerimi sakın zannetme özleminden akıyor bu yaşlar ,hasretini unutalı çok oldu bu yürek !
.Efsunlu bir düştü sadece seninle yaşadıklarım ;
bak şimdi yılardır yüreğimde büyüttüğüm hayallerimi şebnem tanelerine hapsediyorum bu gece.
Sessizliğe haykırış matemindeyim gecenin ,
Canımı yakmıyor artık sensizlik, Sakın geriye gelme ne olur
.Ne olur çıkma karşıma bir daha
.Bunca satırların ardından ,yeni yeni sarıyorken yaralarımı,
Yüreğim kan revan olmuşken tekrαr göze αlαmαm senin için yeni bir sαvαşı..

06Orbey

New member
Sevda yarası her yürekte aynı acıyı bırakıyor bu kesin.Keşke sevilmenin ne kadar büyük bir lütuf olduğunu, her yürek her beyin anlayabilse.Ama olmuyor.Oysa sevgi parayla pulla alınabilecek, elde edilebilecek birşey degilki.Bulunca kiymetini bilmek gerek. Ama bilinmiyor çoğu zaman.Küçük bir darbe, küçük bir hata yok ediveriyor sevgiyi. Oyüzden az bulunur şeylere ne kadar değer veriliyorsa, sevgiyede öyle bakmalı. En azından saygı duyulmalı.Gecenin bir yarısı hiç ummadığınız bir anda, hatırlandığınızı, özlendiğinizi, sevildiğinizi anımsatıveren küçücük bir mesajın verdiği mutluluğu ne verebilirki.
Yüreğinize sağlık Jeuseit. Yine yakıp geçmişsiniz. Eliniz yüreğiniz dert görmesin..