Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rus Kızılordusundan Yaylalar Türkümüz...

MayıS

Sayfa Yöneticisi
Katılım
27 Ocak 2013
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
50
Puanları
48
Yaylalarrrr....

Rusya’da 3. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türk-Rus Kültür Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kızıl Ordu Korosu’nun seslendirdiği parçalarla kutladı. Kızıl Ordu Korosu “Yaylalar” türküsünü Türkçe söyledi.
Kızıl Ordu korosu, ünlü Rus sanatçı İosif Kobzon, İtalyan sanatçı Alessandro Safina ve dans gruplarının sahne aldığı program, izleyicilere tam bir bayram neşesi yaşattı. Konsere çoğunluğunu kadınların oluşturduğu yaklaşık 700 kişi katıldı.
Konserde daha fazla kadınlar hakkında şarkılar söyleyen Kızıl Ordu Korosu, geceyi ses sanatçısı Yuliya Panova ile birlikte Türkçe söylediği “Yaylalar, Yaylalar” türküsü ile tamamladı. Kızıl Ordu korosu sanatçılarının koroyla “Yaylalar, Yaylalar” seslendirmesi ve saz çalması izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
İHA’ya açıklamada bulunan Türk-Rus Kültür Merkezi Müdürü Mehmet Lalek, “Bu sene artık ikinci kez Moskova’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 8 Mart bayramı Ruslar için Doğum Gününden sonra en önemli bayram. Dolayısıyla böyle bir vesileyle Rus ve Türk toplumlarını bir araya getirerek sevinçlerini paylaşmalarına yardımcı olmak istedik. Umarım bunu başarmışızdır”

 
Üst