Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Sevgiye dair

34-AYHAN-58

New member
Katılım
10 Mar 2014
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
SEVGİYE DAİRR
İnsanlar sordular bana, neden yeni hesap açtın diye? Yalanlar söyledim onlara, seni silmek istediğimi söyleyemedim. Her şeyi silseydim bile, bir gün bir resmin altında begenenlerde, bir yorumda ismin çıkardı elbet... Şimdi bu not kime yazıldı? Bir sonra...ki notta yer alacak olan şahısa. Kim o? Adı ne? Yok öyle biri elbette şuan, ama olacak ve bu satırları okuyacak. Ona burdan söylemek istediklerim var, bu kalp yorgun, acı dolu. Eger onu böyle kabul ediyorsan, seviyorsan al. Eğer onun yaralarını sarıp, hayata yeniden dönmesini sağlarsan o da bu borcunu sadece senin için atarak ödeyecek sana. Şimdi tabi bunları yazdıktan çok sonra okuyacaksın sen ama bir sonraki notumda sana olan aşkımı göreceksin. O biraz yoruldu,ağladı zırladı fakat hala sağlam, yaşıyor derinlerde. Onu bulmuşsan dikkat et, harcama onu kolay kolay.Bundan sonra;Burda senin adın aglayan kalemi güldüren insan olarak geçicek. Ve bu kalemden ziyade kalp senin için çalışacak. Eğer kabu
l etmişsen bu kalbi, sarmışsan yaralarını ; sakın bırakma onu sende, terk etme. O seni terk etmeyecek, bak burdan söz veriyorum sana, sen ona ihanet etmedikçe o seni terk etmeyecek. İnme derinlere mesela, arama geçmişi. Bak ben sana söyliyeyim acı dolu geçmişim, soğuk, pis, karanlık. Çok sattılar beni, çok acı çektirdiler bana. Bir çok defa öldürdüler beni... Sen de öldürme demiyeceğim ama, ölsün ölsün bir kerede senin için ölsün çok mu? Bırak-ma sadece onu, ilk kavgada arkanı dönüp gitme. Her duyduğuna inanma mesela... Seni çok kıskananlar olacaktır. Olurda. Yalanlar söylerler sana, inanma. Eğer bir sonraki notta ismin varsa, korkma. Şu dudagın arasından çıkan harflere, kelimelere bak sadece, başka dudaklara, kelimelere değil çünkü bunlar diğerleri gibi beyinden gelmiyorlar, bunlar senin için özel olarak kalpten geliyorlar. Ağlama mesela, dayanamam. Ağlatma da mesela, yada ağlat ağlat sen beni... Ne olacak sanki? Bırakmada beni. Şu korkağada bakın hele diyecek bazıları... Desinler desinler... Bizim korkumuzda kalpten gelir, aşkımızda... Bizim korkumuzda dürüsttür, aşkımızda..
 

06Orbey

New member
Katılım
28 Ocak 2013
Mesajlar
749
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Yüreğine sağlık arkadaşım. Güzel paylaşım olmuş. Ama kanımca bir kere terk edip giden sevgilinin adını anma bir daha. Çünkü sevseydi zaten gitmezdi. Her şeye rağmen kalırdı. Sen ne kadar seversen sev emin ol, geri dönmesine izin verirsen, bil ki sevginin bir pul kadar bile değeri olmayacaktır onun gözünde. Yaşam böyle tecrübelerle doludur.
 
Üst