Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Deniz Arcak - Korkma 2013

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Eğitimciliğe ve tiyatro oyunculuğuna yoğunlaşması nedeniyle müzik sektöründen uzun süredir ayrı kalan Deniz Arcak, yepyeni bir single ile geri döndü!
Son dönemde Çekmeköy Tan Sağtürk Akademi'de ve Müjdat Gezen Actor Studio'da Ses Nefes Vokal Teknikleri dersleri veren ve tiyatro oyunlarında rol alan sanatçı
"Korkma" adını verdiği yeni şarkısını dijital müzik platformları ve radyolar aracılığıyla müzikseverlerin beğenisine sundu.




Sözlerini Deniz Arcak'ın Hz. Mevlana'nın rubailerini derleyerek yazdığı "Korkma"nın bestesi Can Algeç'e, düzenlemesi Korhan Nart'a ait.
Şarkı hakkında Deniz Arcak "Hayran olduğum Hz. Mevlana'nın beni rahatlatan beyitlerini dinleyicilerle paylaşmak istedim.
Aslında seneler evvel Can'la (Algeç) ikimizin yaptığı bir işti bu. Sonra Korhan'ın aranjesiyle vücut, Burcu Karadağ'un üflediği neyle de ruh buldu." şeklinde konuştu.

Keyifli Dinlemeler Arkadaşlar

 

Ekli dosyalar

  • deniz_arcak_i.jpg
    deniz_arcak_i.jpg
    33.1 KB · Görüntüleme: 0
Üst