Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Alper Şahin - Ada

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
İstanbul Haliç Üniversitesi Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünü mezunu olan Alper Şahin, 2007 yılında söz ve müziği kendisine ait olan 12 şarkıdan oluşan "Aşk Dedikleri" adlı ilk pop müzik albümü ile müzik dünyasına merhaba demişti. Sanatçı 6 yıllık bir aradan sonra şimdi yine söz ve müziği kendisine ait olan yeni single çalışması "ADA" ile müzik dünyasına iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor...

Alper Şahin
Şarkının aranjörlüğünü hem ülkemizde hem de yurt dışında yaptığı başarılı çalışmalarla kendisinden başarıyla söz ettiren Kaan Gökman ve Koray Aykılıç üstlenirken gitarda Caner Güneysu, backvokal de Yılmaz Taner yer aldı. Mix ve mastering ise Suat Durmuş tarafından yapıldı. "Ada" isimli şarkısını sadece digital ortamda dinleyicileriyle buluşturan şarkıcı çok güzel tepkiler aldığını şarkının çok beğenildiğini 2013 yazının en sevilen şarkılarından olacağını söyledi. Şarkının klibi Erkan Balkan ve Cem Uçan tarafından Beyoğlu'nda çekildi. Klipte sanatçıya "Ayakta Kal", "Adab-ı Muaşeret" filmlerinde ve en son sevilen dizi "Dinle Sevgili" de rol alan başarılı ve genç oyuncu Gökçe Suyabatmaz eşlik etti. Oldukça renkli ve eğlenceli olan kısa film tadındaki klip çok yakında müzik kanallarında olacak.



 
Üst