Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Günümüzde saç renginizi birkaç ton açabilmeniz artık markete giderek saç açıcı ürünler almak kadar kolay. Ancak asıl zor olan, bu saç açıcı ürünleri saçlarınıza uyguladığınızda başarılı sonuç alma olasılığı. Çünkü piyasa satılan hazır saç açma ürünlerini saçınıza uygulandığınızda muhtemelen ortaya çıkan sonuçtan memnun kalmayacaksınız ve kuaföre giderek saç renginizin düzeltilmesini isteyeceksiniz ya da koyu renk bir saç boyası alarak başarısız saç rengi açma işleminizi perdeleyeceksiniz. Bu sebeple özellikle saç rengi açma uygulamasını yaptırmak istediğinizde mutlaka profesyonel bir kuaföre gitmenizi öneriyorum.
Saç açtırırken dikkat edilmesi gerekenler
Saç renginizi açarken saç yapınıza çok dikkat etmeniz gerekir. Saçınızın yapısı saç açılmasına uygun ise saç renginizi açtırın ancak saçınız renk açtıracak kadar sağlıklı değilse ve siz inatla saç renginizi açtırırsanız ortaya sert, şekil almayan, fön tutmayan bir saç yapısı çıkacaktır. Saç renginizi açtıracağınız dikkat etmeniz gereken bir diğer konu ise, saçınızı kaç ton açtıracağınıza kesin karar vermeniz gerektiğidir. Saç rengi açtırmak isterseniz saçınızın sağlığı için en iyi karar sadece 1 ton açık rengine dönüştürülmesidir. Çünkü 1 tondan daha fazla açtırırsanız muhtemelen saçlarınız yıpranacaktır. Saç açma işlemi için karar kılacağınız en son saç rengi platin sarısına kadar olmalıdır daha fazla saç rengi açmaya çalışmanız saçlarınızı kaybetmenize yol açabilir.

Saç açıcılar bitkisel midir?

Hayır. Çünkü kimyasal ürünler dışında kesinlikle hiçbir ürün saçın rengini açmaya yetmez. Kulaktan dolma laflardan biri olan papatya suyu ile saç rengini açma işlemi, bitkisel bir yöntem olmakla birlikte saça faydası olan bir saç bakım yöntemidir. Ancak saçın rengini 1 ton bile açmaya yetecek kadar güçlü bir yöntem değildir. Dolayısıyla saç rengi açmak için kimyasal saç ürünleri kullanmak şarttır.
Saç rengini açtırdıktan sonra ne zaman saç boyanmalıdır?
Saç renginizi açtıktan sonra ortalama 20 gün beklemeniz yeterli olacaktır. Saç renginizi açtırdıktan sonraki saç boyalarınızı uzman kuaförünüze yaptırmanız, saçınızın rengini muhafaza etmek adına daha doğru bir karar olur.
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
[h=1]Esmerlere Hangi Saç Rengi Yakışır?[/h] Esmer kadınlar saç rengi seçme konusunda en kısıtlı tercihlere sahiptirler aslında. Örneğin birçok esmer kadında sarısın ola sevdasına bağlı sarı saç tonları kullanılmak istenir. Ancak çok esmer tenli kadınların platin sarısı saç rengi, beyaza dönen sarı saç tonları, kül rengi saç renkleri çok severek kullanılsa da çok natürel bir görüntü oluşturmaz. Bu sebeple esmer kadınlar saç rengi değiştirmekte çok kısıtlı tercihlere sahip olsa da belli saç renkleri içinde çok fazla alternatife sahiptir.
Örneğin esmer kadınlara kızılın birçok farklı tonu çok yakışmaktadır. Özellikle kızıl saç rengi tonlarını gölge olarak kullanırsanız harika saçlara kavuşmuş olursunuz. Özellikle düz uzun saçlı esmer kadınlarda, kızıl saçlar, kızıl gölge balyaj atılmış saçlar, esmer kadınları oldukça çekici göstermektedir.
Bunun yanında esmer kadınlara kahve tonları saç renkleri de oldukça yakışmaktadır. Kahverengi saç boyaları, esmer kadınlara hem doğal bir güzellik hem de bütünleyici bir güzellik katar. Kahverengi saç tonları esmer kadınların ten rengi ve kaslarının rengi ile uyum içinde olduğu için, son derece çekici ve güzel esmer bir kadın görüntüsüne kavuşulur.
Ayrıca ten renginiz çok esmer değilse ve kas renginiz açık renk ise soğan kabuğu renkleri oldukça natürel ve göz alıcı bir saç rengidir.
Ayrıca biraz esmer kadınlar için biraz cesaretli bir renk olsa da başarılı bir kuaförün elinden çıkarsa oldukça başarılı sonuç verecek olan parlak altın sarısı gölge ya da balyaj atılması da esmer kadınlara çok yakıştığı görülebilir. Özellikle düz uzun saçlara sahip olan esmer kadınlara ara ara atılan sarı tonlarında balyajlar harika gösteriyor esmer kadınları.
Son olarak bence esmer kadına en çok yakışan renk olan bal rengi. Bal rengi saç rengi esmer kadınların gözlerini öne çıkararak daha çok anlamlı bakışlara kavuşmasını sağlıyor. Esmer kadınların bakışlarında, yüz ifadesindeki sert ifadeyi yumuşatan bal tonlarında saç rengi, esmer kadınların en çok tercih ettiği saç renkleri arasında.
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
KUMRAL SAÇ RENKLERİ
En çok tercih edilen kumral saç renkleri, hem esmer kadınlara, hem sarışın kadınlara, hem beyaz tenli kadınlara oldukça natürel bir görüntü vermektedir. Hemen hemen her ten rengine uyum sağlayan kumral saç renkleri, birçok farklı tonu ile en çok tercih edilen saç boyaları arasındadır. Beyaz tenliyseniz koyu kumral saç renkleri tercih edebilirsiniz, esmer tenliyseniz açık kumral saç renkleri oldukça güzel ve şık bir kadına dönüşmenizi sağlayabilir. Bunun yanında uzun düz saçlarınıza açık kumral saç boyası ile boyadıktan sonra koyu kumral gölgeler attırabilirsiniz. Kıvırcık saçlarınız varsa koyu kumral saç boyası ile boyadıktan sonra açık kumral gölgeler attırabilirsiniz.




 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
[h=1]Saç Mezoterapisi[/h]Saç mezoterapinin 3 farklı etkisi vardır. Bunlardan birincisi; saç dökülmesi sorununu durdurmasıdır. Saç dökülmesi hem erkeklerde hem kadınlarda sıkça görülebilen farklı nedenlere bağlı olarak yaşanan bir tür saç sorunudur. Saç dökülmesinin sebebi ne olursa olsun saç mezoterapisi ile saç dökülmesinin önüne geçilmeye çalışılır ve yüksek oranda başarı elde edilir.
İkincisi; saç mezoterapisinin ikinci etkisi ise, saçın kalitesini artırarak daha canlı ve daha parlak saçlara kavuşmayı sağlar. Saç mezoterapisi ile yıpranmış saçlarınız daha gür, daha kalın, daha sağlıklı hale gelir.
Üçüncüsü; saç mezoterapinin üçüncü faydası ise, saçların döküldüğü boş alanlara uygulandığı zaman o boş alanların altında hala canlı saç hücreleri mevcutsa o hücreleri tekrar hareketlendirerek, yeni saçların çıkmasını sağlar.


Saç mezoterapisi yaptırmak isteyenlerin en sık sorduğu soru, ne kadar süre ile mezoterapiyi tekrarlamak gerektiğidir. Saç mezoterapisi yaptırmanız gerektiğinde saçlarınızdaki sorunun nedeni önce belirlenir. Örneğin saçlarınız anemiye bağlı bir sebepten dökülmüş ise ve size anemi tedavisi uygulanıp saç mezoterapisi yapılırsa, bir daha anemi sorunu yaşamadığınız sürece saç mezoterapisi yaptırmak zorunda kalmazsınız. Ancak saç dökülmeleri genetik faktörlerden kaynaklanıyorsa ayda bir kez veya üç ayda bir kez bir seans olmak üzere saç mezoterapisi yaptırabilirsiniz.

Saç mezoterapisi kadın erkek fark etmeden, yaş sınırı olmadan saçı dökülen herkese uygulanabilir. Saç mezoterapisi yaptırırken herhangi bir acı veya ağrı hissetmezsiniz. Saç mezoterapisi uygulaması sonunda özel bir ilaç verilerek sonucun kalıcılığı sağlanabilir. Saç mezoterapisi yapılırken çok ince uçlu bir iğnenin içine vitaminler gibi faydalı bir karşım vardır ve saçlı deriye bu karışım enjekte edilir. Saç mezoterapisinde yaptırmak istediğinizde harcayacağınız zaman süresi 10 dakika ile 30 dakika arasında değişmektedir. Ortalama haftada bir kez ya da iki haftada bir kez olmak üzere, 10 seans saç mezoterapisi için yeterlidir. Ancak saç dökülme sorununuz yoksa sadece saçlarınızı daha sağlıklı bir hale getirmek için saç mezoterapisi yaptırmak istiyorsanız, iki haftada bir seans olmak üzere 5 seans saç mezoterapisi saha sağlıklı ve parlak saçlara kavuşmanız için yeterli olacaktır.
 
Üst