Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Müzikte kalite mi arıyorsunuz, Müzik Ekibi’ne uğrayın!

müzikekibi

New member
Katılım
18 Nis 2013
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Müzikte kalite mi arıyorsunuz, Müzik Ekibine uğrayın!
Müzik Ekibi, birçok müzik dalında besteler ve düzenlemeler yapmakta olup, partnerlerimiz Senaryo Ekibi ve prodüksiyon ile beraber klip projelerine de destek vermektedir.
İstanbul Kadıköyde verdiği gitar kursları ve özel gitar dersleriyle birçok müzisyenin yetişmesine katkıda bulunmaktadır. Başlangıç seviyesi, ileri seviye ve caz, blues, rock gibi spesifik alanlarda da dersler vermektedir.
Gitar dışında tambur, keman ve bateri dersleri de vermektedir. Müzik Ekibi, yetkin hocalarıyla kaliteyi sizlere sunmaktadır.
Müzik Ekibi, müzisyenlere ulaşıp ortak çalışmalar yapmayı, müzikte kaliteyi artırmayı amaçlamaktadır.
Bestelerinizi, şarkılarınızı, düzenleme çalışmalarınızı iletişim kısmından bize ulaştırabilirsiniz.
Oyun, dizi ve film müzikleri, albümler için şarkı, söz ve beste yapmak, aranjman, armoni, akor ve nota yazımı, restaurant, otel ve cafe bar organizasyonlarına müzisyen ve müzik aleti temini, albüm kaydı Müzik Ekibinin başlıca hizmetleridir. Sizlerde Müzik Ekibinin bir parçası olmak isterseniz info@muzikekibi.com adresinden ulaşabilirsiniz.
 
Üst