Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Sertab Erener’in Yeni Albümü Sade - Tanıtım

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
59
Puanları
48


Sertab Erener yeni albümü “Sade”nin hazırlıklarını tamamladı. GNL Entertainment etiketiyle önümüzdeki günlerde yayımlanacak albümde versiyonlar dahil toplam 14 şarkı yer alıyor. Erener, önceki albümü “Rengarenk”teki söz yazarı ve besteci kadrosunu büyük ölçüde koruyarak yine Nil Karaibrahimgil, Ersel Serdarlı, Soner Sarıkabadayı, Demir Demirkan, Sinan Kaynakçı, Sibel Algan gibi isimlerin imzasını taşıyan şarkılar seslendirdi. Model grubundan Can Temiz de anonim bir şarkıya yazdığı sözlerle albüme katkıda bulundu. Yıllar sonra ilk kez bir şarkıda Sezen Aksu ile de çalışan sanatçının üç şarkıda da kendi imzası bulunuyor. “Sade”de Bülent Ortaçgil‘in son albümü “Sen”de yer alan “Acıtır”ı yeniden yorumlayan Sertab Erener ilk video klibini sözü Sezen Aksu ve Turan Sarıbay‘a, müziği Özgen Akçetin ve Turan Sarıbay‘a ait “İyileşiyorum”a çekti. Klibin yönetmenliğini albümün fotoğraflarını da çeken Cem Talu üstlendi.

Sertab Erener albümün kayıtlarını İstanbul Dozer Studios ve Db Stüdyoları’nda tamamladı. Mastering’de Çağlar Türkmen, düzenlemelerde ise Mustafa Ceceli ile çalışan Sertab Erener “Sade” için; “Sezen Aksu’yla yıllar sonra bir şarkı da olsa buluşmak şahane, Mustafa Ceceli benim bitmeyen uçuşan yeni fikirlerimi hep ciddiye aldı, bütün şarkıların düzenlemelerini yan yana yaptık. Demir Demirkan’la birlikte yaptığımız “Karalama Defteri” “Sertab Gibi”den izler taşıyor. Albümü tüm şarkılar dinlensin hiç bir şarkıyı geçmeyelim dolu dolu bir albüm olsun diye yaptım. Umarım herkes böyle hisseder dinledikten sonra” dedi.
 
Üst