Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Feridun Düzağaç - Flu (2013) Albüm Tanıtımı

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
59
Puanları
48




Sanatçı Adı: Feridun Düzağaç
Albüm Adı: Flu
Üretici: Dmc Müzik
Türü: Rock Müzik
Yayın Tarihi: 14 Mart 2013
Şarkı Sayısı: 10

Feridun Düzağaç, üç yıl ara verdikten sonra, DMC etiketiyle FLU albümünü yayımladı. Uzun bir aradan sonra FLU albümü ile müzik dinleyicisini heyecanlandıran Feridun Düzağaç, kendi bestelerinin yanı sıra, "amatör zamanlarımdan kalma şarkıcılık özlemime göndermeler adına, sevdiğim ve bir anlamda kıskandığım" dediği şarkıları da bu albümde sevenlerine sunuyor! On şarkının yer aldığı FLU albümünde, 7 şarkının söz ve müziği Feridun Düzağaç'a ait.

Fikret Kızılok imzalı "Tek Başına", söz ve müziği Şemi Diriker'e ait olan, Esmeray'dan dinlediğimiz "Unutama Beni", bir Murat Hasarı şarkısı olan "Yaz" ve Feridun Düzağaç'ın "baş eserim" dediği "Gönül" de bu albümde yer alıyor.

Feridun Düzağaç, Can Alper ve Arıkan Sırakaya prodüktörlüğünde hazırlanan "FLU"nun mix&mastering'i Arıkan Sırakaya ve Cem Büyükuzun'a ait. Babajım Stüdyolarında kaydedilen albümün fotoğrafları ise Yağmur Kızılok imzasını taşıyor.

İskender Paydaş düzenlemesi ile albümde yer alan ve açılış şarkısı olan "Senin Yüzünden" , yarım kalmış ve kenara bırakılmış bir şarkı iken, sanatçının twitter'da gördüğü "Senden sonra beni kim öptüyse senin yüzünden" cümlesi ile yeniden hayat buluyor. Şarkı, aşkın sosyal medyadaki hafif meşrep yorumlarına göndermelerde bulunurken, Feridun Düzağaç şöyle ekliyor;

"yazanın tek kaygısı var oysa, aşkı böyle bilmesin çocuklar"

"Güzel bir filmin ortasında çalan şarkılar gibi..."

Feridun Düzağaç, yeni albümü FLU ile ilgili şunları dile getiriyor: "Flu, uzun ve seyri değişen bir sürecin sonu… Dinleyenlerinin ve sevenlerinin yüklediği anlama direnmeye ve onu görmezden gelmeye çalışan yorgun bir şarkı yazarının, -biraz durup dinlenmeli, belki de başka şarkılar söylenmeli- diye düşündüğü, kendi şarkılarını nadasa bırakmayı uygun bulduğu bir dönemin ardından "gönül dostu" dinleyicilere sunulan bir albüm..."
 
Üst