Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

'Yokluk' seks hayatını canlandırıyor

Şehrazat

New member
Katılım
5 Eyl 2013
Mesajlar
281
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Bilim adamlarına göre "yokluk" gerçekten de cinsel hayatı canlandırıyor.

İngiltere'de yapılan araştırmalara göre ayda 1 kere dahi evden uzak kalan partnerler birbirleriyle daha çok seks yapıyor.

Her 10 çiftten 7'sinde durum aynı. Partner seyahate çıkmadan önce mutlaka seks yapılıyor ve döndüğünde de tekrarlanıyor. Her 10 çalışandan 8'i ev işlerinin ve evlilik hayatının getirdiği sorumluluktan kaçmanın kendilerini "havaya soktuğunu" söylüyor.

TEK BAŞINA YATMAK ENERJİ VERİYOR

Araştrırmaya katılanların 4'te 1'i ise bir gece farklı bir yatakta yatmış olmanın kendilerini havaya soktuğunu çünkü daha çok enerjileri olduğunu söylüyor. Her ay bir ya da iki gün evden ayrı kalan çiftler yılda 110 defa birlikte oluyor. Ayrıca çiftlerin yüzde 88'i de evden uzaklaşmanın kendilerini rahatlattığını ve tek başına vakit geçirmenin, uyumanın iyi geldiğini belirtti.
 

Şehrazat

New member
Katılım
5 Eyl 2013
Mesajlar
281
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yatak odası için 6 öneri

İngiliz internet sitesi yatak odasında deneyebileceğiniz 6 öneri getirdi. Uzmanlara göre yatak odasında mutlaka denemeniz gerekenler...

GİYİNMEK

Her zaman güzel bir jartiyer, biraz gizem, tamamen çıplak olmaktan daha iyidir. Partnerinizin karşısına seksi bir kostümle çıkmanız gerçekten hayatınıza önemli bir renk katacak ve partnerinizi şaşırtmanızı sağlayacak. Bu da cinsel hayatınızda heyecanı artıran bir etken.

SEKS OYUNCAKLARI

Birçok çift seks oyuncaklarından korkar. Ancak zararsız birkaç oyuncağı internetten araştırıp deneyebilirsiniz. Bu tür oyuncaklar sevişmenin uzamasını da sağlayacaktır.

YENİ POZİSYONLAR

Seks hayatınızda, yeni bir pozisyon denemek gibi ufak bir değişiklik bile kilometre taşı niteliğinde fark yaratabilir. Yeni pozisyonlar için internetten ilham alabilir ya da kendinize bir kama sutra kitabı hediye edebilirsiniz.

En azından bir ay boyunca yeni pozisyonlar deneyin. Neden daha önce denemediğinizi düşünerek pişman olacaksınız.

TANTRA'YI DENEYİN

Hintlilere özgü bir sevişme sanatı olan Tantra'yı mutlaka araştırın. Tantra pratiği yaparak, daha fazla cinsel doyuma ulaşabilirsiniz.

YATAK KONUŞMALARI

Yatakta yaptığınız 'yaramaz sohbetler' de cinsel hayata heyecan katan unsurlardan. Bu konuda utangaçlığı bir kenara bırakın ve ağzınıza geleni söyleyin.
 
Üst