Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Yengeç Burcu Aylık Burç

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
22 Haziran - 22 Temmuz
Geçen ay seyahat etme imkânı bulamadıysanız, bu ay birçok yolculuk imkânı bulacaksınız. Bu yolculuklarda size eşlik edecek akraba ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli günler geçireceksiniz. Bazılarınız, arkadaşlarıyla iş gezilerine çıkabilirler. Bu tür ilişkiler; akraba ve yakın dostlarınızın tavsiye ettiği ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle yapılacak görüşmeler çerçevesinde gelişebilir.6 Şubat’tan sonra 9. Evde Merkür Mars ve Neptün hareket etmeye başlayacak. Eğlenceli yolculuklar gündeme gelecek. Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estireceksiniz. Gireceğiniz sosyal etkinliklerde duruşunuzla etkileyeceğiniz kişiler olabilir. Bu tür sohbetlerde karşınızdakini dinlemeye gayret edin. Bırakın, kendilerini ifade etsinler. Dostlukların pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıklarınızın aşka dönüşeceği bir dönem. Aşk hayatınızda hassasiyetin hakim olduğu bir ay içindesiniz. Partnerinle, başkalarına ait konuları tartışırken, kırılganlıklıklara neden olabilecek sonuçlara varabilirsiniz. Sosyal yaşama fazla değer verdiğiniz günlerdesiniz. Amacınız dikkat çekmekse, ortalıklarda görünmeniz sizin için yeterli olacaktır. Gireceğiniz ortamlarda ve yolculuklarda romantik bir buluşma sürprizlerine hazır olun. Duygusal tatmin sağlamak için, gelecek ayı beklemelisiniz. 23 Şubat’ta geri giden Merkür, size birçok olumsuzluk çağrıştırabilir, gerilimli yapabilir. Duygusal sorunlarınız iş hayatınızı da, etkileyebilir. Bu tür olumsuzlukların önüne geçmek için bazı şeyleri ağırdan alın. Mesleki olarak yeni bir proje çalışmanız varsa, gelecek Ay’a ertelemenizde fayda var. Bazılarına göre bu davranışınız fazla bencilce ve bireysel bir tavır olarak algılanabilir fakat sizin bu dönemde böyle bir davranış biçiminize ihtiyacınız var. Kariyerinizi riske atacak atılımlardan sakınmalısınız.
Yengeç Burcu MART Ayı İş Yorumu
Neptün kariyer evinizde ilerliyor. Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bu ay, eğlenceli ve sizi oyalayan yolculukları da gündeme getirecektir. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Ayın ilk günlerinde sosyal yönleriniz ortaya çıkacak. Yolunda gitmeyen sosyal ilişikleriniz yön değiştirecek, şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Yanlış dostluklar biterken, akabinde başlayan yeni dostluklardan çok şey kazanacaksınız. Özellikle, size yeni bir prestij kazandıracak olaylar yaşayacaksınız ve yeni çevrelerde eskisinden çok daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Uzak yolları kapsayan yolculuklar ve ideallerinizi yansıtan evde olacağı için yaşamınızın anlamını değiştire bilirisiniz. Dostlarınızla haberleşmeleriniz artarken, bazıları uzak yollardan size ulaşacaklar. Çözüm bekleyen işler hız kazanırken, akraba ilişkileriniz yeniden bir potansiyel kazanacak. Kafanızın karışık olduğunun farkına varmalı ve enerjinizi doğru kullanmalısınız. Mesleğinizi pekiştiren yolculuklar yapacaksınız. Yabancı ülkeleri kapsayan gezilerinizde güçlü dostlarınızdan alacağınız fikirlerin size sağlayacağı yeni imkânlar gündeme gelecektir. Duygusal konuların gelişim süreci nedeniyle gergin olabilirsiniz. Her şeye rağmen güzel bir ay. Gideceğiniz ortamlarda farklı fikirlerle ortaya çıkacağınız için, ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Eğlenceli ve sizi oyalayan yolculuklar gündeme gelecektir. Yolculuklarda ilginç fikirleri paylaşacağınız kişilerle arkadaşlık edeceksiniz. Dikkatinizi çeken insanlarla farklı fakat arzuladığınız ortamlarda bulunacaksınız. Farkında olduğunuz ve istediğiniz düşleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikir birliği ettiğiniz kişiler size uygun kişiler olacaklardır. Ruhani yönleriniz ön plana çıkarken, çevrenize öğretici bir şekilde yaklaşacak, yaşamın doğal bir öğretmeni olacaksınız. Sonuç olarak, yaşam enerjinizin daha da güçleneceğini unutmayın. İçindeki çocuk ortaya çıkacak. 6 Şubat’tan sonra Merkür-Mars-Neptün. Eğitim ve öğretimini askıya alanlar için yeni bir çaba ve oluşum ortaya çıkacaktır. İş sorumluluğunuzu entelektüel birikiminizle rahatça yerine getirebileceksiniz. Eğitiminizle ilgili tasarılarınız yoğunlaşabilir. Eğer, staj döneminizi yaşıyorsanız, ilgilendiğiniz alanda yükselme şansı elde edebilirsiniz. Yaptığınız işle ilgili bol seyahatleriniz olacak ve sürekli hareket halinde olacaksınız. Bazılarınız inatla kendi düşüncelerini savunacaklar ve istedikleri başarıyı yakalayacaklar. Karşınızdaki kişileri incitmekten çekindiğiniz için fikirlerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz. Fedakârlıklarınızın karşılık görmeyeceğinizi zannederek susmayı tercih ediyorsunuz. Fakat, yardım etme duygunuz oldukça yoğun olduğu için birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırmak için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız.
Yengeç Burcu MART Ayı Sağlık Yorumu
Yolculuklar’ da yaşayacağınız risklere dikkat etmelisiniz. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ay içinde, sağlık sorununuz görünmemesine rağmen yaşadığınız yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon değişimleri yaşayabilirsiniz. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Kadınların rahim ve yumurtalık kontrolünden geçmelerinde fayda var.
Bu Ay

Yengeç Burcu

 
Üst